Call Me by Your NamePogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (2017)

Call Me by Your Name

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,8
Call Me by Your Name

Naslov:

Zovi me svojim imenom

Godina:

2017

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

132 min

Režija:

Luca Guadagnino

Scenario:

James Ivory
, André Aciman


Glavne uloge:


Amira Casar
  >  Annella
Peter Spears
  >  Isaac
Michael Stuhlbarg
  >  Mr. Perlman
Esther Garrel
  >  Marzia
Andrew Duncan Hinojosa
  >  Alessio
Elena Bucci
  >  Art Historian 1
Marco Sgrosso
  >  Art Historian 2
Armie Hammer
  >  Oliver
Timothée Chalamet
  >  Elio
Krystal Ellsworth
  >  Astonished Store Customer
Victoire Du Bois
  >  Chiara
André Aciman
  >  Mounir (as André Aciman)
Vanda Capriolo
  >  Mafalda
Antonio Rimoldi
  >  Anchiese
Maria Caggianelli Villani
  >  Elio's Friend

Opis:


U Italiji 1980, razvija se romansa između Elija, 17-godišnjeg mladića koji provodi dane u porodičnoj vili, i Olivera, 24-godišnjeg diplomca koji je došao da pomaže Eliovom ocu, eminentnom univerzitetskom profesoru.
Leto je 1983. u severnoj Italiji gde Elio, napredni 17-godišnjak, provodi dane u porodičnoj vili iz 17. veka. On transkribuje i svira klasičnu muziku, čita i flertuje sa svojom drugaricom Marcijom. Iako Eliova sofisticiranost i intelekt ukazuju na to da je on odrasla osoba, mnogi delovi njegove ličnosti još uvek su nevini i neformirani, pogotovo kada je reč o ljubavi. Jednog dana, Oliver, 24-godišnji američki diplomac koji radi na doktoratu, dolazi preko leta na stažiranje kod Eliovog oca, eminentnog profesora za grčko-rimsku kulturu. U predivnom, osunčanom krajoliku, Elio i Oliver tokom leta otkrivaju omamljujuću lepotu probuđene žudnje koja će promeniti njihove živote zauvek.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (23)
  • Una Mujer Fantástica

    Una Mujer Fantástica (2017)

    drama

    Marina je konobarica koja dodatno zarađuje kao pevačica u noćnom klubu. Međutim, kada njen ljubavnik umre, mora da pronađe dodatno snagu da se izbori s životnim teškoćama.
  • Moonlight

    Moonlight (2016)

    drama

    Priča o ljudskoj povezanosti i samootkrivanju, koja prikazuje život mladog crnca, od djetinjstva do odrasle dobi, dok nastoji naći svoje mjesto u svijetu, odrastajući u gruboj četvrti Miamija.
  • Good Time

    Good Time (2017)

    drama, kriminalistički, triler

    Nakon loše izvedene pljačke banke koja je odvela njegovog mlađeg brata u zatvor, Constantine Connie Nikas (Robert Pattinson) započinje uvrnutu odiseju kroz gradsko podzemlje u nevjerojatno očajničkom...
  • Handia

    Handia (2017)

    drama, istorijski

    Nakon rata Martin se vraća na porodično imanje, gde ga čeka njegov mlađi brat Joaquín. Martin je ubeđen da će mnogi želeti da plate i vide najvišeg čoveka na Zemlji, pa zato kreću na put u Evropu. Za...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Dee_Monk
    eXtreme member
    11.12.2018. 18:31
    Prva strana se crveni od banovanih, nisam ovo skoro video. LOL
    Sto se tice ovakvih filmova, znam za Brokeback mountain i ovaj. Prvi navedeni film nisam odgledao do kraja, tmuran,spor i dosadan mi bio, tako da je otisao na Delete. Jednom prilikom je bio na tv-u, kazem mojima (ljudi u godinama), "pazite bice heftanja", cale laje, keva umire od smeha (zena veciti romantik, bukvalno puna soba romana i ljubavnih knjiga). Al su ogledali do kraja.
    Za Call me by your name- mogu reci da je ok film, ogledao sam do kraja, samo je odvratna ona scena sa breskvom/kajsijom, sta vec. Ostalo je OK. Najvise mi se dopala muzika, Sufjan Stevens- svaka mu cast, glas, laganini mjuza...vec je dodan u winamp.

    Boom, dva coveka se poljubila...wow, znate da je imam rodbinu (sva sreca ne vidjam ih cesto), koja se ljube u usta... Obraz? rukovanje...ma ne, nije im to fazon LOLLOL 2 x sam se opekao, sad samo pruzim ruku i zabacim glavu unazad LOLLOLLOL


    U sustini, nista posebno, ok, muzika dobra. 

  • 11.12.2018. 09:49
    Odvratan film, bljak, smucio mi se
  • Freak37
    eXtreme member
    26.03.2018. 23:26
    Dobar !

{{message}}

{{item.title}}