Benji the HuntedPogledaj trailer!

Film

porodični, avantura (1987)

Benji the Hunted

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,356%
Benji the Hunted

Naslov:

U potrazi za Benjijem

Godina:

1987

Žanr:

porodični, avantura

Trajanje:

88 min

Režija:

Joe Camp

Scenario:

Joe Camp


Glavne uloge:


Joe Camp
  >  TV Director (voice)
Mike Francis
  >  TV Cameraman
Nancy Francis
  >  Mary Beth McLaulin
Frank Inn
  >  Himself
Red Steagall
  >  Hunter
Karen Thorndike
  >  Countdown (voice)
Ben Vaughn
  >  Engineer's hand
Guy Hovis
  >  The Balladeer (voice)
Steve Zanolini
  >  Producer (voice)
Benjean
  >  Benji
Ben Morgan
  >  Himself

Opis:


Dječji pustolovni filmo avanturi psa Benjija, koji se nakon brodoloma našao u divljini i tamo želi i ostati da bi se brinuo o troje malih divljih mačkica, mladunaca siročića.

Pas Benji televizijska zvijezda, izgubio se u moru nakon što je njega i njegova trenera Franka Inna pri pecanju zahvatila strašna oluja, izvještava novinarka Mary Beth. Ipak, Frank se nada da je Benji uspio isplivati na kopno, te ga pođe tražiti helikopterom. I bio je pravu. Benji uistinu biva izbačen na kopno, u divljinu, među divlje životinje, gdje odmah po prispijeću zatekne uginulu divlju mačku. Uskoro pronađe i njezina tri mladunčeta, sada siročad, te na se preuzme brigu da skrbi o njima, bez obzira na to što uskoro ugleda Frankov spasonosni helikopter "


Film ispričan gotovo posve bez teksta, posebno je prikladan za malu djecu zbog lakoće praćenja ljupke priče, koja se odmotava polako i jednostavno, poput slikovnice i cijelog niza dražesnih životinja.

Benju The Haunted već je peta suradnju redatelja/scenariste Joea Campa s Benjijem, psom koji je ušao u Animal Actors Hall of Fame . kao pravi glumac. Do sada su snimili filmove: Benji (1974), For the Love of Benji (1977), Benjis Very Own Christmas Story (1978), Oh, Heavenly Dog! (1980), te Benji the Hunted (1987), baš kao i TV-seriju Benji, Zax and the Alien Prince (1983).)
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • For the Love of Benji

    For the Love of Benji (1977)

    drama, porodični, komedija, avantura

    ovom filmu Benji se izgubio i postao pas lutalica u Atini, u Grčkoj. Dok pokušava da pronađe svoju porodicu, gone ga tajni agenti koji traže formulu koja je zalepljena na njegovu šapu kako bi bila...
  • Benji

    Benji (1974)

    porodični, ljubavni, avantura

    The first movie about the famous golden mutt. Benji is a stray who has nonetheless worked his way into the hearts of a number of the townspeople, who give him food and attention whenever he stops by...
  • Charlie, the Lonesome Cougar

    Charlie, the Lonesome Cougar (1967)

    porodični, avantura

    When a cougar raised by a group of loggers in the Pacific Northwest reverts to its natural instincts, the consequence could threaten its life.
  • Benji: Off the Leash!

    Benji: Off the Leash! (2004)

    drama, porodični

    Three unlikely, unsuspecting souls who come face-to-face with that moment in their lives when they must stand and be counted. For Sheldon, it's difficult because he doesn't appear to be the brightest...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}