Auf der anderen SeitePogledaj trailer!

Film

drama (2007)

Auf der anderen Seite

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,989%
Auf der anderen Seite

Godina:

2007

Žanr:

drama

Trajanje:

122 min

Režija:

Fatih Akin

Scenario:

Fatih Akin


Glavne uloge:


Erkan Can
  >  Cousin Ufuk
Baki Davrak
  >  Nejat Aksu
Nursel Köse
  >  Yeter Öztürk
Tuncel Kurtiz
  >  Ali Aksu
Lars Rudolph
  >  Herr Obermüller
Nurgül Yesilçay
  >  Ayten Öztürk
Idil Üner
  >  Ärztin
Nejat Isler
  >  Kommissar
Turgay Tanülkü
  >  Cem
Gökhan Kiraç
  >  Junger Polizeibeamter
Asuman Altinay
  >  Türkan
Nurten Güner
  >  Nurten
Elcim Eroglu
  >  Elcim
Gürsoy Gemec
  >  Sohn des Tankstelleninhabers
Cengiz Daner
  >  Tankstelleninhaber

Opis:


Dobitnik nagrade za najbolji scenario na Kanskom festivalu 2007. godine, film reditelja Fatiha Akina, višeslojna je drama koja prati priču šestoro ljudi koji, suočavajući se sa surovom stvarnošću, shvataju značaj ljubavi.
Glavni lik u filmu je turski emigrant Nežat, univerzitetski profesor. On se ne slaže sa odlukom svog oca Alija, udovca, da živi sa prostitutkom Jemen, koju je upoznao u bordelu.
Kada Ali doživi srčani udar, Jemen i Nežat danonoćno bdiju nad njim i u tim razgovorima on saznaje da Jemen sav zarađeni novac šalje za izdržavanje ćerke Ajten, studentkinje u Istanbulu. Kada u jednoj svađi, pijan, Ali iz nehata ubije Jemen, Nežat odlučuje da krene u Istanbul u potrazi za Ajten. Nije je našao u Turskoj, jer je ona, kao politička aktivistkinja, nedavno pobegla u Nemačku, gde se sprijateljila sa studentkinjom Lote, čija konzervativna majka Suzan ne odobrava kćerkinu odluku da otvori vrata doma izbeglici.
Ajten biva uhapšena i deportovana nazad u Tursku, pa Lote odlučuje da pronađe prijateljicu. U Istanbulu, ona igrom sudbine upoznaje Nežata, a Suzan, tražeći svoju kćerku, suočena sa drugom stranom života, doći će u situaciju da preispita sistem vrednosti koji je sama izgradila.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Masumiyet

    Masumiyet (1997)

    drama

    Yusuf is released from prison after serving a ten-year sentence. He is scared of life outside as he goes to an address given to him by another prisoner.
  • Soul Kitchen

    Soul Kitchen (2009)

    drama, komedija

    Zinos Kazancakis (Adam Busdukos) vodi „Soul kuhinju, prostrani restoran u skladištu u kom je hrana možda loša, ali jestiva. Redovni gosti dolaze svakog dana, jedu bezukusne grudve ugljenih hidrata i...
  • Gemide

    Gemide (1998)

    drama, kriminalistički

    The sailors who were duped by woman sellers, want to steal their capitals to retaliate from them. There are four men and one woman in a ruined boat. Four lazy and dissatisfaction sailors. The woman...
  • Kurz und schmerzlos

    Kurz und schmerzlos (1998)

    drama, kriminalistički, triler

    Hamburg, Germany. The small crime scene. Three friends: Gabriel from Turkey and just out of prison, Costa from Greece and together with Gabriel's sister, Bobby from Serbia and together with her best...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}