4x4Pogledaj trailer!

Film

kriminalistički, triler (2019)

4x4

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,7100%
4x4

Naslov:

4x4

Godina:

2019

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

90 min

Režija:

Mariano Cohn

Scenario:

Mariano Cohn
, Gastón Duprat


Glavne uloge:


Fabio Alberti
  >  Policía multa
Dady Brieva
  >  Enrique
Noelia Castaño
  >  Bicipolicía
Ricardo Comes
  >  Vecino en linchamiento
Victoria Cantarelli
  >  Vecino en linchamiento
Ailén Mazioni
  >  Mujer oficinista
Mariano Azcurra
  >  Ladrón
Valeria Mitidieri
  >  Pareja de jóvenes
Héctor Fernández Rubio
  >  Anciano
Silvina Katz
  >  Vecina en linchamiento
Carolina Costas
  >  Policía linchamiento
Peter Lanzani
  >  Ciro
Alejandro Paker
  >  Jefe de policía
Bernardo Morico
  >  Vecino en linchamiento
Ariel Chavarría
  >  Empleado de seguridad All 25
Lucas Pose
  >  Ladrón

Opis:


Luksuzni automobil sa pogonom na četiri točka parkiran je na ulici u Buenos Ajresu. Jedan čovek provaljuje u kola da bi ukrao sve što može da pronađe, ali vrata i prozori se zaključavaju i on ostaje zarobljen kao u bunkeru.
Luksuzni automobil sa pogonom na četiri točka parkiran je na ulici u Buenos Ajresu. Jedan čovek provaljuje u kola da bi ukrao sve što može da pronađe, ali vrata i prozori se zaključavaju i automobil se pretvara u bunker. Situacija je ozbiljna: pljačkaš je zarobljen. Nepoznata osoba spolja može da kontroliše vozilo i čini se da ima plan.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (3)
  • El hombre de al lado

    El hombre de al lado (2009)

    drama, komedija, triler

    Dvojica komšija koji su dva različita sveta su primorani da se suprotstave jedan drugom u ovoj crnoj komediji. Leonardo je prestižni dizajner koji živi sa porodicom u poznatoj kući koju je dizajnirao...
  • Mi obra maestra

    Mi obra maestra (2018)

    komedija

    Arturo is an unscrupulous art dealer and Renzo his socially-awkward painter and longtime friend. Willing to risk it all, they develop an extreme and ludicrous plan to save themselves.
  • El ciudadano ilustre

    El ciudadano ilustre (2016)

    drama, komedija

    Argentinski pisac Danijel Mantovani, dobitnik Nobelove nagrade za književnost, živi u Evropi poslednje tri decenije. U svojim romanima prikazuje život u Salasu, mestu gde je rođen i gde se nije...
  • We Summon the Darkness

    We Summon the Darkness (2019)

    triler, horor

    Film prikazuje pozadinu ubistva na Srednjem Zapadu, za kog se pretpostavlja da je inscenirao kult obožavatelja Sotone. Tri prijateljice putuju na Hevi-Metal koncert gde treba da sretnu tri ambiciozna...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • bgvracar
    Senior translator
    20.06.2022. 19:48
    Ovaj film je neka vrsta kritike određenih pojava u argentinskom društvu, izrečena više u maniru satirične drame, nego trilera. U početku su sve simpatije na strani onog mučenog momka, koji se naizgled uvalio u nešto vrlo zlokobno, a onda preko određenih "back stories", saznajemo da mnogo toga nije kao što izgleda. I tada naše simpatije postepeno prelaze na stranu, uslovno rečeno, malog čoveka, koji živi u predgrađu argentinskih gradova, gde se stalno mora osvrtati u strahu za svoju imovinu i sopstveni život.
    bgvracar2022-06-21 08:57:38
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    20.06.2022. 16:26
    Bez puno filozofije kritika drustva realizovana na jedan specifican nacin, ima slicnih, ali u ovom vidu, skoro ceo u vozilu koje se ne pomera, ne secam se da sam gledao, Kinematografski mi je dobar, moze tu da se pise (prostor, minimalizam,simbolika, metafora, gluma, rezija, ideja, nacini ponasanja, promisljanje itd) ali nema potrebe, jedino je kraj ( i malo scene koje glavni glumac vidi na ulici, ili pak razmislja, ili pak cuje od ..), malo povici iz mase, izvestavanje tj. sve sto je receno malo obeshrabrujuce , ali realisticno u potpunosti, komentarisemo svakodnevno, ponekad smo isfrustrirani, itd.  i jedan te isti zavrsetak.  U zanru,  dodao bih na prvo mesto drama.
    AlexDeLarge2022-06-20 20:55:06
  • titlovi.com
    Approval team
    19.06.2022. 23:25
    Prevod je uradio bgvracar ⚡

{{message}}

{{item.title}}