Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Francuska angažovana horor-akcija ubitačnog trilinga

najave

12.07.2024.

Francuska angažovana horor-akcija ubitačnog trilinga

Krajem prošle godine održana je svetska premijera francuske horor-akcije Wake Up, prikazane do sada na španskim Fantastic Fest i Sitges Film Festival, kao i britanskom Glasgow Fright Fest.

Grupa mladih aktivista za zaštitu životne sredine, kako bi skrenuli pažnju javnosti na svoj program, prodire noću u veliku prodavnicu nameštaja i počinje da je uništava. Dvoje noćnih čuvara ih uhvate na delu, ali jedan od njih pogine. Drugi je obuzet besom zbog smrti prijatelja i tako počinje pravi masakr. Jedina šansa da bilo ko od mladih ljudi preživi jeste da se izdrži do jutra. Možda spas dolazi s zorom. Ali, njega, svakako, neće svi dočekati...

Ovaj film delo je čak trostrukog "rediteljstva" koje potpisuju François Simard, Anouk Whissell i Yoann-Karl Whissell. Interesantno da je ovaj "trojac" prošle godine snimio i horor-komediju We Are Zombies, a zajedno su realizovali i sve svoje ostale dosadašnje dugometražne filmove - horor Summer of 84 i 21 put nagrađenu SF-akciju Turbo Kid, a na čijem nastavku trenutno rade. 

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}