Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ruski avanturistički je najgledaniji

novosti

12.08.2023.

Ruski avanturistički je najgledaniji

Ruski avanturistički Baba Yaga spasaet mir bio je najgledaniji u ovoj zemlji prethodne nedelje, s zarađenih 1,02 miliona dolara.

Radoznala školarka Senka nekim se čudom nađe u bajkovitoj drevnoj šumi. Skrivena je od ljudskih očiju moćnom čarolijom Baba Yage, stvorenom da zaštiti ljude i celi svet od tamnih sila koje tamo spavaju. Očigledno nešto nije u redu sa šumom. Alarmni signali najavljuju da čarolija više ne deluje, a buđenje zlokobne magije i dugo poraženih neprijatelja samo je pitanje vremena. Kako bi ponovo bacila čini, Yaga je prisiljena da otputuje u veliki grad u potrazi za najmoćnijim oružjem čarobnjaka, čudesnim cvetom. Tamo će se susresti sa brojnim hirovima modernog sveta, a u mračnoj tamnici Koschei Besmrtni se skriva hiljadu godina, žedan osvete, jer je Yaga pomogla da bude pobeđen pre mnogo vekova.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Karen Zaharov, dugogodišnji TV stvaralac, kome je to tek drugi dugoemtraćni film za veliko platno, nakon prošlogodišnje komedije Artek: Bolshoe puteshestvie.

Inače, fanovi Baba Jage, ovaj najnoviji film nema veze s hororom Yaga. Koshmar tyomnogo lesa iz 2020. godine.

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}