Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nastavljeno snimanje "Avatara" i "Lord of the Rings"

novosti

11.05.2020.

Nastavljeno snimanje "Avatara" i "Lord of the Rings"

Tokom vikenda na Novom Zelandu nije zabeležen nijedan novi slučaj koronavirusa! U ovoj zemlji ukupno je zabeleženo 1500 slučajeva bolesti, s 20 smrtnih ishoda. Shodno najnovijim vestima, za očekivati je da se u najskorije nastavi snimanje "Avatar 2" i "Avatar 3", kao i serije "Lord of the Rings". Obe ekipe su već u "niskom startu", što su, svakako, radosne vesti za fanove koji nestrpljivo očekuju ova ostvarenja.

Reditelj James Cameron i producent Jon Landau uveliko su radili na prva dva od ukupno četiri zamišljana nastavka filma Avatar, kada je snimanje zbog pandemije prekinuto sredinom trećeg meseca. Izvestan "nastavak radova" premešten je u Kaliforniju, gde se radilo na digitalnim specijalnim efektima. Smatra se da će budžet ovih filmova biti više od milijardu dolara, a zakazni premijerni datumi su: “Avatar 2” - 17.12.2021; “Avatar 3” - 22.12.2023; “Avatar 4” 19.12.2025; “Avatar 5” 17.12.2027.

S druge strane, "Amazon" snima seriju "Lord of the Rings", a snimanje je prekinuto zbog pandemije otprilike na pola rada na prve dve epizode. Zamišljeno je da prva sezona ima osam epizoda...  

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}