Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Počelo snimaje druge sezone "The Terror"

najave

10.02.2019.

Počelo snimaje druge sezone "The Terror"

Već mesec dana traje snimaje epizoda druge sezone jedne od najboljih serije prethodne godine. U pitanju je AMC-jev The Terror, a nastavak serije biće naslovljen "The Terror: Infamy"! 

Radnja epizoda iz druge sezone biće smeštena u internistički logor, za vreme Drugog svetskog rata, u kome serija bizarnih smrti potresa japansko-američku zajednicu. U središtu svega nalazi se mladi Chester Nakayama (Derek Mio), koji nastoji da shvati šta se zaista dešava i ko stoj iza svih tih misterioznih dešavanja. 

Biće snimljeno deset epizoda, a snimanje prve počelo je 14.01. u Vankuveru, u Kanadi.

Među glumcima, ali i konsultantima projekta, nalazi se i George Takei, jedno od najpoznatijih lica serijala Star Trek. U ovom slučaju, on glumi čoveka znanog kao Yamato-san, nekadašnjeg kapetana na ribarskom brodu, koji je, sa članovima svoje porodice, zatvoren u pomenutom logoru, ustanovljenom od strane Amerikanaca, a u koje su smeštali japanske građane u SAD, tokom Drugog svetskog rata. Ujedno, on je i nezvanični starešina tog logora.

Osim Takeia, u drugoj sezoni glume i: Kiki Sukezane (Lost in Space) kao misteriozna Yuko, žena iz Chesterove prošlosti; Miki Ishikawa (9-1-1) kao porodična prijateljica Amy; Shingo Usami (Unbroken) kao Henry Nakayama, Chesterov otac; Naoko Mori (Everest) kao Asako Nakayama, Chesterova majka...

Izvršni producenti serije su Alexander Woo (True Blood) i Max Borenstein (Kong: Skull Island), dok je reditelj prve dve epizode - Josef Kubota Wladyka (Narcos)!

Čekamo li s nestrpljenjem?

 

 

 

 

  • Komentari (5)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    11.02.2019. 23:40

      Ovo je valjda peta tema posvećena Teroru. U prve tri pisali smo o prvoj sezoni, u četvrtoj o drugoj. Prva i druga sezona neće biti povezane niti slične. Čovek iznad mene je u pravu.

      Simons je napisao materijal za prvu sezonu, prodao je autorska prava i izašao iz ove priče. .
  • Black Raven
    Translator
    11.02.2019. 18:05
    Prvi deo tj. sezona serije The Terror je napravljena po istoimenoj knjizi Dena Simonsa, dok ova druga sezona nema nikakve veze sa prvom sezonom. Prva sezona je odlično uradjena, nadam se da će i ova druga sezona biti barem približnog kvaliteta.
  • Vilin
    eXtreme member
    11.02.2019. 13:30
    Čitao sam knjigu i ne sećam se da ima ikakve veze sa II svetskim ratom i japansko-američkom zajednicom, odnosno radnja se odvija i završava oko 100 godina pre završetka II svetskog rata. Možda je Simons pisao nastavak?
;

{{message}}

{{item.title}}