Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ništa od novih Transformersa?

novosti

24.05.2018.

Ništa od novih Transformersa?

Vest koju fanovi uopšte neće dočekati ravnodušno. Naime, Paramount je saopštio da je iz svog rasporeda "izbacio" novi film o Transformersima, prvobitno planiran za sledeću godinu!

Nastavak Transformers: The Last Knight trebalo je da doživi premijeru 28.6.2019. ali je sada potpuno neizvesno da li će ona ikada i biti održana. Tako, za sada jedino izvesno ostaje da će ljubitelji ove franšize u bliskoj budućnosti moći da gledaju "granski" Bumblebee, i za za Božić ove godine. 

Prošlogodišnji Transformers: The Last Knight zaradio je najmanje para od svih filmova franšize. Tako je zarađeno "samo" 605 miliona dolara, od čega "poražavajućih" 130 miliona dolara u Severnoj Americi. Ujedno su poslednji Transformers bili i jedini koji su na "domaćem" tlu zaradili manje od 200 miliona dolara. Inače, budžet filma bio je 217 miliona dolara.

Takođe, i filmski kritičari bili su prilično jedinstveni u lošim ocenama, osim tek ponekih... Transformersi protiv kritičara

Poseban kuriozitet jeste podatak da je i tako "slab", ovaj filmprethodne godine bio onaj koji je najviše zaradio za kompaniju Paramount.

"Šampion" franšize je i dalje treći "nastavak" Transformers: Dark of the Moon, snimljen još 2011. godine.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • osman2510
    Senior translator
    25.05.2018. 08:43
    Valjda je i djeci više dosadilo? LOL
  • Black Raven
    Translator
    24.05.2018. 18:58
    Smorili su, a i dosta je bilo, neka odmore 10-20 godina pa onda bude rimejk celog serijala za neke nove generacije filmofila.
;

{{message}}

{{item.title}}