Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Najveće reklamne trošadžije

novosti

24.04.2018.

Najveće reklamne trošadžije

Predstavljamo vam listu najvećih reklamnih trošadžija prethodne nedelje. Kao što možete da vidite, na listi ima prilično iznenađenje. I dok prva dva mesta pripadaju očekivanim blokbasterima, ostale "trošadžije" teško da se unapred mogu svrstati u kategoriju onih koji će "poharati# bioskopske blagajne.

Prema očekivanjima, najviše novca u marketinške svrhe, potrošeno je za Deadpool 2. Za emitovanje 1123 reklame na 34 medija potrošeno je čak 5,83 miliona dolara.

Na drugom mestu, mada se moglo očekivati da bude ubedljivo na prvom, nalazi se Avengers: Infinity War. Za reklamiranje ovog filma potrošeno je prethodne nedelje 5,45 miliona dolara, a emitovano je 868 reklama na 38 medija.

Treće mesto pripada trileru Breaking In, s potrošenih 2,95 miliona dolara, na emitovanje 561 reklame na 25 medija.

Na četvrto mesto plasirala se jedna komedija. U pitanju je Life of the Party, s potrošenih 2,23 miliona dolara, na 323 reklama u 41 mediju.

Konačno, na petom mestu, nalazi se Amy Schumer, s svojim filmom I Feel Pretty. Za reklamiranje ovog filma, koji je ove nedelje imao i premijeru u SAD, potrošeno je 2,08 miliona dolara, za emitovanje 669 reklama na 22 mreže. S obzirom na prve kritike, studio STX Entertainment izgleda da se neće baš opariti...

 

  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Black Raven
    Translator
    27.04.2018. 18:16
    Bez dobre i skupe reklame nema ni zarade, mnogo je u svetu dobrih filmova koji su fenomenalni ali ništa nisu zaradili baš zbog lošeg ili nikakvog reklamiranja. Ove američke komedije poput I Feel Pretty su veoma loši filmovi ali imaju veoma dobar marketing i uvek zarade barem duplo više novca od uloženog.
;

{{message}}

{{item.title}}