Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Nastavak Get Out?

najave

20.02.2018.

Nastavak Get Out?

Reditelj Jordan Peele najavio je da uveliko radi na pripremi za svoj sledeći film. Njegovo prethodno ostvarenje - Get Out - predstavlja jedno od velikih osveženja u 2017. godini. Oko toga složili su i publika i kritičari, a rezultat svega je čak 99 nagrada na različitim svetskim festivalima, kao i četiri nominacije za "Oskara" u najznačajnijim kategorijama (za najbolji film, režiju, scenario i glavnog glumca). Tako je postao tek treći reditelj u istorii Holivuda koji je za svoj filmski debi imao nominacije u kategorijama za najbolji film, reditelja i scenario (prethodno su to bili Warren Beatty za Heaven Can Wait i James L. Brooks za Terms of Endearment)!

Dva meseca nakon premijere filma, Jordan Peele je potpisao dvogodišnji ugovor sa studijom Universal, u kome piše da će novi njegov projekat biti triler koji će imati budžet između 20 i 25 miliona dolara. Da podsetimo, Get Out je snimljen za 4,5 miliona dolara, a zaradio je 176 miliona dolara od prikazivanja u SAD i 255 miliona dolara na svetskom tržištu.

Detalji scenarija novog filma nisu poznati, mada je Peele nagovestio da će novi film biti "sličan prethodnom". Takođe, Peele je potvrdio da se neće više baviti glumom, ali i da paralelno priprema "reboot" serije The Twilight Zone za CBS kablovski sistem. 

Recenziju njegovog filma možete da pročitate ovde: Get Out

  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}