True DetectivePogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterija, triler (2014)

True Detective

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
8,9
True Detective

Naslov:

Pravi detektiv

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nic Pizzolatto


Glavne uloge:


Ray Fisher
  >  Henry Hays
Stephen Dorff
  >  Detective Roland West
Carmen Ejogo
  >  Amelia Reardon
Mahershala Ali
  >  Detective Wayne Hays
Rachel McAdams
  >  Detective Ani Bezzerides
Scoot McNairy
  >  Tom Purcell
Michelle Monaghan
  >  Maggie Hart
Tory Kittles
  >  Detective Thomas Papania
Afemo Omilami
  >  Police Chief Holloway
Kelly Reilly
  >  Jordan Semyon
Michael Potts
  >  Detective Maynard Gilbough
Colin Farrell
  >  Detective Ray Velcoro
Sarah Gadon
  >  Elisa Montgomery
Matthew McConaughey
  >  Detective Rust Cohle
Woody Harrelson
  >  Detective Marty Hart

Opis:


Bizarno ubistvo spaja tri policajca i jednog kriminalca, dok svaki od njih pronalazi svoj put u mreži zavereništva i izdaje u sušnim predelima Kalifornije. Kolin Farel je Rej Velkoro, kompromitovani detektiv u industrijskom gradu Vinči, u blizini Los Anđelesa. Vins Von igra Frenka Semjona, kriminalca i biznismena koji je u opasnosti da izgubi sve što je stekao u životu, dok njegova supruga i najbliži saveznik (Keli Rajli) teško izlazi na kraj sa izborima koje ona i njen muž donose. Rejčel Makadams je Eni Bezerides, detektivka iz okruga Ventura, koja se često ne slaže sa sistemom za koji radi, dok Tejlor Kič igra Pola Vudroa, ratnog veterana i policajca motociklistu drumske patrole Kalifornije. On otkriva mesto zločina, koje će pokrenuti istragu koja uključuje tri različite policijske grupe, višestruke kriminalne mahinacije i milijarde dolara.

Ep.1
Početak sezone. Nestanak gradskog menadžera ugrozi unosan posao u vezi sa zemljištem i pokrene istragu čiji su akteri trojica policajaca i jedan kriminalac koji želi da legalizuje svoj posao.

Pročitaj recenziju serije True Detective:

  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (116)
  • Peaky Blinders

    Peaky Blinders (2013)

    drama, kriminalistički

    Serija oslikava život bandi početnom dvadesetog veka, a umesto balada ili džez orkestra, koji bi odgovarali dobu u kom se serija odvija, muzika se sastoji od Nika Kejva i rok bendova (White...
  • The Walking Dead

    The Walking Dead (2010)

    drama, triler, horor

    Zamenik šerifa Rik Grajms se budi iz kome i zatiče svoj svet u ruševinama. Sada mora da predvodi grupu preživelih kako bi ostali živi.
  • The Sopranos

    The Sopranos (1999)

    drama, kriminalistički

    Šefu mafije Tonyju Sopranu način života sve više dolazi na naplatu. Dok pokušava nadmudriti FBI, ali se i istodobno baviti svojim mafijaškim poslovima, njegov osobni život postaje sve složeniji. Iako...
  • House of the Dragon

    House of the Dragon (2022)

    drama, akcija, fantazija, avantura

    Radnja serije od 10 epizoda, zasnovane na knjizi „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, odvija se 300 godina pre događaja iz „Igre prestola“ i donosi priču o Kući Targarjen. OPISI LIKOVA Padi...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    24.04.2024. 20:08
    Ima to sve svog smisla. Ali ja volim i pojavu kao i npr sam glas Jodie Foster, isto sa npr Debrom WInger ili recimo Jennifer Jason Leigh, Holly Hunter, te moram probati biti deo toga, išlo-ne išlo, šta ima veze, idem skoro svakoga dana na glupav posao na silu, zašto ne bih neka i bacio koji sat na nešto što ipak potencijalno ima eto makar nešto, nekoga u sebi što meni može leći, "društvo" glumica koje prosto volim videti na ekranu, slušati njihov glas, dikciju, akcenat, volim jezike, slušati ljude (koji su pri tome profi u onome što rade, bilo to uvek efektno ili ne baš).
  • Mizi
    eXtreme member
    24.04.2024. 19:56
    Sve bi bilo uredu ili u redu da su snimili samo season one,
    tj. da se radilo o mini seriji, kao Chernobyl.
    Ovako uzimati pare na konto slave i popularnosti prve sezone, a ne promeniti ime seriji ili scenariste i reditelja, pa to je bezobrazno.
    Isto je i sa Fargom, posle prve sezone samo su nastavili da tonu.
    Zato sam batalio obe serije, i fokusirao se na nešto bolje, tipa Bolji Život i Ljubav, navika, panika.
  • puppet_master
    eXtreme member
    24.04.2024. 19:50
    Problem sa True Detective serijalom je što je svaka sezona bitno drugačija, potom naravno to što je prva postavila neki svoj standard, na koji prosto ništa drugo ne može ličiti. Ta priča je zaokružena, kopirati stalno iznova sve to samo sa novim likovima i nešto kao drugačijim odnosom među likovima (u čemu je mahom i čitava poenta te veličanstvene sezone/priče) bi meni bilo još i gore, nego ovo da isprobavaju sve i svašta, makar je drugačije, iako i dalje smatram da je džukačka fora to uopšte prodavati pod "True Detective", upravo će gledatelji imati sasvim drugačija očekivanja sa tim sećanjem na prvu, daleko najbolju sezonu, a vala je svejedno i ako se serija zove nekako drugačije. Nego moraju oni da prodaju nekako svoj proizvod, pa hajde onda sa tim mahom veštačkim "True Detective" brendom. Svako sranje sa pubovima, eto nešto šatro kompleksnijim likovima, unutaršnjim i spoljnim dramama životnim, poslovnim, može onda biti True Detective.  No, znajući sve to, volem Jodie Foster, američke vukoyebine, još bolje pod snegom i ledom, iako me sam slučaj nije zanimao previše ni u prvoj sezoni, kamoli tek ovakav i ovako ispričan. Nisam bio tu zbog toga. Hteo da probam i ovo, šta ima veze, neka je mućak. 

{{message}}

{{item.title}}