Waterloo Road

TV serija

drama, ljubavni (2006)

Waterloo Road

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,3
Waterloo Road

Godina:

2006

Žanr:

drama, ljubavni

Autor:

Maureen Chadwick
, Ann McManus


Glavne uloge:


Jason Done
  >  Tom Clarkson
Philip Martin Brown
  >  Grantly Budgen
Laurie Brett
  >  Christine Mulgrew
Chelsee Healey
  >  Janeece Bryant
Denise Welch
  >  Steph Haydock
Georgie Glen
  >  Audrey McFall
Rebecca Craven
  >  Rhiannon Salt
Victoria Bush
  >  Sonya Donnegan
Eva Pope
  >  Rachel Mason
Melanie Hill
  >  Maggie Budgen
Darcy Isa
  >  Lauren Andrews
Angela Griffin
  >  Kim Campbell
Mark Benton
  >  Daniel Chalk
William Ash
  >  Christopher Mead
William Rush
  >  Josh Stevenson

Opis:


'Waterloo Road' je kaotična srednja škola u gradu Rochdaleu koja se nalazi na dnu popisa engleskih škola. Birokracija, manjak stručnog osoblja, nasrtljivost te markiranje i dalje su nerješivi problemi, a profesori su se odavno prestali truditi učiniti razliku u životima svojih učenika jer posao smatraju svojom najgorom noćnom morom. Nakon što je ravnatelj škole doživio živčani slom, na njegovo mjesto promaknut je profesor Jack Rimmer (Jason Merrells). Svjestan je katastrofalnog stanja u školi, a kako se ne bi zatvorila Jack odluči zaposliti entuzijastičnoga Andrewa Trenemana (Jamie Glover) koji želi napustiti svoj prestižni posao u poznatoj privatnoj školi kako bi pomogao dovesti „Waterloo Road“ u red. Andrew je studirao na Oxfordu i Cambridgeu i uvjeren je da će svojim znanjem i energijom uspjeti vratiti disciplinu u tu problematičnu školu, no njegova kolegica Kim Campbell (Angela Griffin), čiji rad karakterizira suosjećanje i razumijevanje, misli da će Andrewova stroga disciplina biti kontraproduktivna. Iako s različitim mišljenjima, Jack, Andrew i Kim odluče zajedno preokrenuti sudbinu „Waterloo Road“ škole - korak po korak. Ostaje pitanje može li škola preživjeti barem jednu godinu bez problema?

Od ostalih profesora tu je Tom Clarkson (Jason Done), profesor engleskog jezika koji ima više problema u privatnome životu nego na poslu. On se, naime, treba vjenčati sa svojom dugogodišnjom djevojkom Lornom (Camilla Power), ali se u međuvremenu ludo zaljubio u njezinu najbolju prijateljicu. Profesorica francuskog, Steph Haydock (Denise Welch) presretna je što je Andrew postao ravnatelj jer je potajno zaljubljena u njega.

Britanska serija „Waterloo Road“ opisuje nam živote i svakodnevne doživljaje učenika i profesora izmišljene problematične škole u kojoj su društveni problemi poput izvanbračnih veza, razvoda, pobačaja, zlostavljanje djece i samoubojstvo svakodnevnica. Produkciju serije preuzela je tvrtka „Shed Media“, koja je zaslužna i za uspjeh hvaljene serije "Žene nogometaša", a ove godine gledateljima BBC-a predstavit će se osma sezona „Waterloo Roada“ koji se seli u Škotsku. Seriju su zavoljeli mnogi gledatelji svih dobnih skupina, a kroz sedam sezona dobila je brojne pohvale, ali i prestižne nominacije i nagrade poput one za najbolju dramsku seriju i najbolju glumicu (Jill Halfpenny) prema mišljenju Britanskih Televizijskih nagrada (National British Awards), TV Quicka, Stonewall i TV Voicea.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Emmerdale Farm

    Emmerdale Farm (1972)

    drama, ljubavni

    A soap opera set in a fictional village in the Yorkshire Dales.
  • Holby City

    Holby City (1999)

    drama

    Medicinska drama o frenetičnom dnevnom životu doktora, sestri i pacijenata na uzavrelom odeljenju za srčane bolesti u Holby City General Hospital.
  • Ackley Bridge

    Ackley Bridge (2017)

    drama, ljubavni

    The merging of two schools causes plenty of problems for headmistress Mandy, who must deal with explosive fall-outs and problem pupils.
  • Waterloo Road

    Waterloo Road (2023)

    drama

    Drama series following the trials and tribulations of Waterloo Road High School in Greater Manchester.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Hv22N87
    Senior translator
    11.12.2011. 15:18


    Opis:

    Waterloo Road je srednja škola u Engleskoj koja je na samom dnu po pravilima u odnosu na druge škole. Djeca u toj školi su gora nego što možete zamisliti, ali istovremeno su i šaljivčine. Jack (glumi ga Jason Merrells) je ravnatelj škole i pije nakon samo tri minute provedene u njoj! Kim (glumi ju Angela Griffins) je zadužena za brigu o djeci bez roditelja, koja je ujedno i odrasla osoba koja stvarno sluša. Andrew (glumi ga Jamie Glover) je zamjenik ravnatelja koji pokušava spasiti školu. Tu su Tom i Lorna (glume ih Jason Done i Camilla Power), koji su se planirali vjenčati kad se ispostavi da je Tom zaljubljen u Lorninu najbolju prijateljicu, Izzie Redpath (glumi ju Jill Halfpenny), učiteljica drame! Što će se dogoditi tamo? Tu je i Charles Donte i Chlo Grainger (glume ih Adam Thomas i Katie Griffiths, Chlo je Izzieina kćer), koji su kao par iz pakla. Hoće li odnos opstati ili će ih Izzie rastaviti? No, krajnje pitanje, koje si svi postavljaju, hoće li škola zapravo proći inspekciju? Morat ćemo pričekati i vidjeti!

    Žanr: drama, romantika

    IMDb
    Wikipedia

    [TUBE]0heHdRT2M5M[/TUBE]

{{message}}

{{item.title}}