Urban Myths

TV serija

biografski, komedija, avantura (2017)

Urban Myths

Ocena korisnika
-
7,9
Urban Myths

Godina:

2017

Žanr:

biografski, komedija, avantura

Trajanje:

22 min

Glavne uloge:


Ben Chaplin
  >  Cary Grant
Tim Stern
  >  Auctioneer
Tim Stern
  >  Journalist
David Threlfall
  >  Samuel Beckett
David Threlfall
  >  Samuel Beckett (1 episode, 2017)
Marcia Warren
  >  Cary Grant's Mother
Marcia Warren
  >  Cary Grant's Mother (1 episode, 2017)
Madeleine Bowyer
  >  Marianne Roussimoff
Madeleine Bowyer
  >  Marianne Roussimoff (1 episode, 2017)
Noel Clarke
  >  Muhammed Ali
Noel Clarke
  >  Muhammed Ali (1 episode, 2017)
James Fleet
  >  The Professor
James Fleet
  >  The Professor (1 episode, 2017)
Vincent Franklin
  >  Alexander
Vincent Franklin
  >  Alexander (1 episode, 2017)

Opis:


Nova humoristična serija "Urban Myths" će kroz osam epizoda donijeti bizarne priče o slavnima.

Serija donosi nevjerojatne priče kao što je putovanje nakon 11. septembra na koje su krenuli Jackson, Elizabeth Taylor i Marlon Brando. Stockard Channing savršeno je odigrala divu Elizabeth Taylor, a Brian Fox velikog Marlona Branda.

Ostale epizode donose legendarne priče o tome kako su Cary Grant i Timothy Leary zajedno probali LSD, Salvador Dali čavrljao sa Aliceom Cooperom, Samuel Beckett koji je u školu vozio lika kojeg znamo kao "Andre the Giant". Zanimljiva će biti i epizoda o tinejdžeru Adolfu Hitleru kojeg nisu primili u umjetničku školu, te Bobu Dylanu koji se družio sa Daveom Stewartom, Muhammadu Aliju koji je spasio čovjeka od samoubistva te pojavljivanje Sex Pistolsa na televiziji ispunjeno psovkama. U epizodi o Hitleru će se pojaviti zvezda "Igre prestola"  Iwan Rheon pored Ruperta Grinta kao 'Hitlerov prijatelj'.

Serija se prošle godine našla na meti kritike nakon što je objavljeno kako će Fiennes glumiti afro-američkog Jacksona. Iako se ne vidi u ovoj najavi, u epizodi upravo sa Jacksonom pojavljuje se i nedavno preminula Carrie Fisher.
Fiennes je igrao Jacksona u epizodi "Elizabeth, Michael & Marlon". Osim obitelji, negodovali su i fanovi, pa je tako jedan objavio online peticiju i pozvao gledaoce na bojkot programa jer je bijeli glumac izabran da igra Michala Jacksona.

"Doneli smo odluku da ne prikazujemo 'Elizabeth, Michael And Marlon', polusatnu epizodu iz Sky Arts Urban Myths serijala, u svjetlu brige koju je izrazila porodica Michaela Jacksona.

Obradio/la:

Kneginja
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • The Good Fight

    The Good Fight (2017)

    drama, kriminalistički

    „Dobra borba“ se nastavlja godinu dana nakon događaja iz poslednje epizode serije „Dobra žena“. U novoj seriji, velika finansijska prevara je narušila ugled mlade pravne zastupnice Maje Rindel...
  • The Level

    The Level (2016)

    drama, triler

    A police detective finds herself at the centre of the most dangerous case of her life when she is seconded on to the investigation into the murder of a drugs trafficker. What nobody around her knows...
  • Legion

    Legion (2017)

    drama, akcija, naučna fantastika, triler

    Priča se vrti oko šizofreničara Dejvida Holera. Od tinejdžerskog doba vodi bitku s tom bolešću. Ali sve se menja kad upozna devojku svojih snova, koja isto boluje od šizofrenije. Takođe će se...
  • Inside No. 9

    Inside No. 9 (2014)

    komedija, horor

    Šta se dešava iza zatvorenih vrata u ulici gde živite? Ova serija poziva gledaoce u šest različitih "No. 9", gde rame uz rame stoje vrlo obično i vrlo neobično.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}