Too Old to Die YoungPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, triler (2019)

Too Old to Die Young

Ocena korisnika
Odlično!
7,468%
Too Old to Die Young

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Nicolas Winding Refn
, Ed Brubaker


Glavne uloge:


Miles Teller
  >  Martin
Celestino Cornielle
  >  Celestino
Nell Tiger Free
  >  Janey
Augusto Aguilera
  >  Jesus
Cristina Rodlo
  >  Yaritza
Gino Vento
  >  Jaime
Manuel Uriza
  >  Alfonso
Chris Coppola
  >  Melvin Redmond
Hart Bochner
  >  Lieutenant
Joanna Cassidy
  >  Eloise
Jimmy Gonzales
  >  Devante
Dereck Smith
  >  Raheem
Kegn Matungulu
  >  Nino
Victoria Park
  >  Carrie
Carlotta Montanari
  >  Magdalena

Opis:


Serija o kriminalu u Los Anđelesu, u čijem centru pažnje su oni koji su krenuli na svoje egzistencijalno putovanje kao ubice, da bi postali nešzo što se zove "samuraji grada anđela"...

Obradio/la:

IgaBiva
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (6)
 • Fear X

  Fear X (2003)

  triler

  Hari je srećno oženjen radnik obezbeđenja u trgovačkom centru. Njegov život se okreće naopačke kada mu ženu ubiju pred njegovim očima, na radnom mestu. Kako ubica nije uhvaćen, Hari odlučuje da učini...
 • Midsommar

  Midsommar (2019)

  drama, misterija, triler, horor

  Mladi zaljubljeni par posećuje izolovano selo u Švedskoj. Tokom njihovog boravka, otkrivaju da žitelji učestvuju u ekscentričnim sezonskim seoskim manifestacijama. Nedavna smrt roditelja glavnog...
 • Drive

  Drive (2011)

  drama, kriminalistički

  Kada posao postane izuzetno opasan, jedino što može da učini da bi spasao Ajrin i njenog sina jeste da radi ono što najbolje ume - da vozi.
 • Pusher II

  Pusher II (2004)

  drama, kriminalistički, akcija

  U drugom delu danske akcione krimi-trilogije Diler, Toni, rasipnički sin mafijaškog bosa poznatog kao Vojvoda pokušava od oca da preuzme većinu njegovih poslova. Zbog svog bezobraznog i bahatog...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • Filaret
  Senior translator
  13.01.2020. 09:29
  Ko ne traži da mu se sve sažvaće, objasni i logički poređa, neka nađe nekih pola dana vremena da, bože me prosti, izbindžuje ovo remek delo. Ko voli, sigurno neće zažaliti.

  Deset epizoda, koje iz nekog razloga nose nazive tarot karata, dvadesetak "većih od života" likova, slika sveta čas mučno realistična, čas do ivice kiča stilizovana, vinjete koje po bizarnosti stoje rame uz rame sa Tvin Piksom, relativizovanje morala i brutalno nasilje kao put do pročišćenja... Što bi rekao jedan moj prijatelj, ovo nije film, ovo je magija.

  Dugi kadrovi, statični i bezizražajni likovi, enterijeri u kojima dominiraju široke pastelno obojene površine, po minut čekanja da se nastavi neki ionako trivijalan dijalog, dugo trajanje epizoda, sve su to razlozi da se ovo ne preporučuje gledaocu koji je u žurbi i nestrpljivo čeka da se nešto konačno desi.

  Poslednja polusatna epizoda mi nekako visi, kao da je nakalemljena. Doduše, tu nam čarobnica Dijana (rimska boginja lova) objašnjava da dolazi svet u kome će "samo neki imati sve, a većina neće imati ništa", gde će se slaviti neznanje, poroci i nihilizam, ali možda je moglo i bez toga. Ili nam je jasno stavljeno do znanja da žene kako znaju i umeju moraju da spasu ovaj svet.

  Čestitke Admiru za prevod. Clap


 • Stole Haringa
  eXtreme member
  12.01.2020. 02:26

    Prvo da se zazhvalim na prevodu.

    Odgledao sam prvu epizodu i zadovoljan sam viđenim. Refn je, sudeći po prvoj epizodi, snimio seriju koja je ekstrakt svega onog što je ranije radio. Da li je prvi utisak varljiv ili ne znaću uskoro.
 • adm1r
  Senior translator
  24.09.2019. 12:58
  Serija prevedena