TV serija

dokumentarni (2014)

Tom Kerridge's Best Ever Dishes

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
 
Tom Kerridge's Best Ever Dishes

Naslov:

Najbolja jela Toma Kerridgea

Godina:

2014

Žanr:

dokumentarni

Glavne uloge:


Tom Kerridge
  >  Himself - Host (unknown episodes)

Opis:


Tom Kerridge, kuhar ovjenčan Michelinovim zvjezdicama, pokazuje nam kako pripremiti najbolje moguće verzije hrane koju svi volimo. Stoga će svakodnevna jela poput lazanja, pečene janjetine ili pak deserta od riže pretvoriti u prave delicije kakve nikad prije niste kušali.

Bit će tu mnoga poznata omiljena jela, poput britanske pite od šunke i gljiva, piletine na kijevski način, hamburgera, juhe od rajčice, pite od sirupa ili pak preokrenutog kolača od ananasa, ali Tom svakom od njih daje svoj pečat. Otkrit će nam i nekoliko varijacija i trikova koji će tom jelu dati jednu novu dimenziju. Tom smatra da je razlika između dobroga i sjajnoga jela u okusu te nam želi pokazati kako postići što intenzivniji okus. Razlika će možda biti u neočekivanim sastojcima koje još nikad niste isprobali u svom omiljenom jelu ili tek jednostavnim savjetima kako da maksimalno iskoristite potencijal sastojaka. Sva se ta jela pripremaju lako, a da se pritom nimalo ne kompromitira okus. Tom je godinama u vrhunskoj kuhinji te njegovo znanje i pronicljivost mogu promijeniti i našu kuhinju kod kuće.

Tom će u svakoj epizodi pripremiti pet jela od kojih će nam poteći slina u ustima, uključujući glavna jela, priloge i deserte: od pečenja do salata, klasičnih kolača i raznoraznih pita. Emisija će obilovati jelima koja ćete s užitkom uvijek iznova posluživati. Tom će upoznavati i ljude koji će se potruditi napraviti svoju, što bolju verziju nekog jela - bilo da je riječ o lokalu u južnom Londonu gdje se priprema roštilj ili klubu s malezijskom kuhinjom, a sve to nastojeći otkriti neke od tajni iza njihovih fantastičnih jela. Neka će otkrića zatim iskoristiti u svojim jelima kako bi ih dodatno poboljšao.

Također će jedno od svojih najboljih jela poslužiti izgladnjelom društvu da bi vidio što misle o njegovoj verziji poznate omiljene delicije. Od hamburgera od šunke koji peče uz željezničku prugu do preokrenutog kolača od ananasa koji će poslužiti u svojoj nekadašnjoj školi, Tom kuha za nepretenciozno društvance želeći saznati je li im njegova verzija jela najbolja koju su ikad kušali.

U svakoj ćemo epizodi pokazati recepte koje ćete poželjeti uvrstiti u svoju kućnu zbirku za raznorazne prigode, bilo da je riječ o novim verzijama Tomovih omiljenih klasičnih jela, ukusnim brzinskim obrocima koji se mogu pripremiti preko tjedna, testiranju konkretne popularne hrane za tulume, pravom raskošnom ručku, pripremi sjajnih zalogaja za van ili pak posebnim specijalitetima za vikend za koje obično treba malo više vremena.
  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gajtana
    Junior moderator
    26.02.2015. 13:20

    Tom Kerridge's Best Ever Dishes (2014)

     

     
     
    Žanr: Dokumetarni
     
     
    Radnja filma:
    Kuhar ovjenčan Michelinovim zvjezdicama Tom Kerridge će svakodnevna jela poput lazanja,
    pečene janjetine ili deserta od riže pretvoriti u prave delicije kakve nikad prije niste probali.
    Tom će u svakoj epizodi pripremiti pet jela od kojih će nam poteći slina u ustima, uključujući
    glavna jela, priloge i deserte: od pečenja do salata, klasičnih kolača i raznoraznih pita.
    Emisija će obilovati jelima koja ćete s užitkom uvijek iznova posluživati. U svakoj ćemo epizodi
    pokazati recepte koje ćete poželjeti uvrstiti u svoju kućnu zbirku za raznorazne prigode, bilo da
    je riječ o novim verzijama Tomovih omiljenih klasičnih jela, ukusnim brzinskim obrocima koji se
    mogu pripremiti preko tjedna, testiranju konkretne popularne hrane za tulume, pravom raskošnom ručku,
    pripremi sjajnih zalogaja za van ili pak posebnim specijalitetima za vikend za koje obično treba malo
    više vremena.
     
     
     
     
     
    [TUBE]ihZAslNA27k[/TUBE]
     
     
     
     
     
     
     
     
     

{{message}}

{{item.title}}