The Mob Doctor

TV serija

drama, kriminalistički, misterija, triler (2012)

The Mob Doctor

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,5
The Mob Doctor

Naslov:

U rukama mafije

Godina:

2012

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, triler

Trajanje:

60 min

Autor:

Rob Wright
, Josh Berman


Glavne uloge:


William Forsythe
  >  Constantine Alexander
James Carpinello
  >  Leoni Franco
Zeljko Ivanek
  >  Dr. Stafford White
Jesse Lee Soffer
  >  Nate Devlin
Wendy Makkena
  >  Daniella Devlin
Jordana Spiro
  >  Dr. Grace Devlin
Jaime Lee Kirchner
  >  Dr. Olivia Wilcox
Zach Gilford
  >  Dr. Brett Robinson
Floriana Lima
  >  Nurse Rosa 'Ro' Quintero
Kevin J. O'Connor
  >  Stavos Kazan
David Pasquesi
  >  Dr. Ian Flanigan
Michael Rapaport
  >  Paul Moretti
Mike Starr
  >  Al Trapani
Kevin Corrigan
  >  Titus Amato
Adam J. Harrington
  >  Agent Owen York

Opis:


Iako poznata kao izvrsna mlada liječnica u čikaškoj bolnici, dr. Grace Devlin (Jordana Spiro) ima mračnu tajnu. Budući da je odrasla u opasnoj četvrti Chicaga, Grace i njezina obitelj dobro poznaju način na koji organizirani kriminal kontrolira četvrt. Stoga, kad se njezin brat Nate (Jesse Lee Soffer) zamjeri mafiji zbog neplaćenih kockarskih dugova, Grace potajno ponudi svoje medicinske usluge mafijaškom šefu Paulu Morettiju (Michael Rapaport) u zamjenu za bratov život. Kad se svjedok Ralph Severino (Donald A. Schroeder) razboli noć prije zakazanog svjedočenja protiv Morettija, on postane Gracein pacijent. Moretti sazna da je Severino hospitaliziran i naredi Grace da se pobrine da Severino ne preživi operaciju. Situaciju dodatno komplicira činjenica da Grace liječi Constantinea Alexandera (William Forsythe), Morettijeva prethodnika i mafijaškog šefa nedavno puštenog iz zatvora koji se želi vratiti na vrh. Grace se istovremeno mora nositi i sa znatiželjnom majkom Daniellom (Wendy Makkena) i dečkom dr. Brettom Robinsonom (Zach Gilford), od kojih pokušava sakriti da vodi dvostruki život i pomaže kriminalcima. Moretti ubrzo iznenada nestane, pa Constantine Alexander iskoristi priliku i pokuša preuzeti njegov udio u poslu s aparatima za poker. Međutim, on u pomoć zove Grace, koja se nikako ne bi smjela zamjeriti Morettiju i pomoći njegovom najljućem suparniku. U suprotnome, život njezina brata Natea mogao bi biti u opasnosti. Kako će završiti ova opasna igra? Hoće li Grace uspješno sakriti činjenicu da pomaže mafiji od majke, dečka i kolega u vrhunskoj čikaškoj bolnici i tako spasiti bratov život, ali i vlastiti ugled?

Serija je snimljena prema knjizi Rona Felbera 'Il Dottore: The Double Life of a Mafia Doctor'.

O glumcima:

Jordana Spiro
(dr. Grace Devlin)

Jordana Spiro dolazi iz New Yorka. Studirala je dramsku umjetnost u New Yorku i Londonu. U bogatoj televizijskoj glumačkoj karijeri ostvarila je uloge u serijama 'Buffy – ubojica vampira', 'Beverly Hills, 90210', 'Undressed', 'CSI: New York', 'Zaboravljeni slučaj', 'JAG', 'Dexter' i 'Dobra žena', a najpoznatija je po glavnoj ulozi u uspješnoj televizijskoj seriji 'Jedna od dečki'. Glumila je i u filmovima 'Voliš li pse?', 'Alone with Her' i 'Taoci' s Nicolasom Cageom i Nicole Kidman.


William Forsythe
(Constantine Alexander)

Forsythe se počeo baviti glumom s 10 godina, kada se pojavio u školskoj predstavi, a do 17. godine pojavio se u preko 40 kazališnih predstava, nakon čega se ubrzo odselio iz New Yorka u Los Angeles, gdje je studirao glumu. Imao je zapažene uloge u televizijskim serijama kao što su 'CHiPs', 'The Untouchables' u kojoj je glumio Ala Caponea, 'John Doe', 'Svita', 'Las Vegas', 'CSI: Miami', 'Mentalist' i druge, a u HBO-ovoj hit seriji 'Carstvo poroka' tumačio je Mannyja Horvitza. Najuspješniji filmovi u kojima je glumio uključuju 'Vražje odmetnike', 'Arizona Junior' braće Cohen, 'Hrid' Michaela Bayja i legendarni 'Bilo jednom u Americi'.


James Carpinello
(Leoni Franco)

Carpinello je rođen u New Yorku. Osim što je glumio u brojnim kazališnim predstavama, ostvario je i zapažene uloge u mnogim serijama i filmovima. Neke od televizijskih serija u kojima je glumio su 'So Notorious', 'Završni udarac', 'CSI: Miami', 'Navy CIS', 'Zakon i red: Odjel za žrtve', 'Stalna meta', 'Castle' i 'Dobra žena'. Glumio je i u filmovima 'Punisher', 'Gangsterski odred' s Ryanom Goslingom i Seanom Pennom, 'Veliki pohod' i 'Let's Kill Ward's Wife'.


Zach Gilford
(dr. Brett Robinson)

Zach Gilford dolazi iz Evanstona u američkoj saveznoj državi Illinois. Studirao je kazališnu umjetnost. Glumačku karijeru započeo je 2005. godine, i to ulogom u uspješnoj seriji 'Zakon i red: Odjel za žrtve'. Najpoznatiji je po ulogama u američkim hit serijama 'Friday Night Lights' i 'Off the Map', a glumio je i u serijama 'Uvod u anatomiju' i 'Drunk History'. Glumio je s Alexis Bledel u komediji 'Što nakon diplome?', zatim u 'The Last Winter', 'The Purge: Anarchy' i 'Luda ljubav'.


Željko Ivanek
(dr. Stafford White)

Željko Ivanek je glumac srpskih korijena rođen u Ljubljani. S tri godine s obitelji se odselio u SAD. Diplomirao je na prestižnom Yaleu, a zatim je studirao dramsku umjetnost na London Academy of Music and Dramatic Art. Tijekom godina ostvario je bogatu glumačku karijeru. Glumio je u filmovima 'Donnie Brasco', 'Hannibal', 'Pad crnog jastreba', 'Dogville', 'Kriminalci na godišnjem' i 'Argo'. Glumio je i u serijama 'Revolucija', 'Suits', 'Okus krvi', 'Dolazak', 'Mentalist', 'Heroji', 'Dr. House', 'Brojevi', 'Izgubljeni', 'Ekipa za očevid', 'Oz', '24', 'Zona sumraka', 'Ally McBeal', 'Frasier' i 'Dosjei X', između ostalih.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Against the Wall

    Against the Wall (2011)

    drama, kriminalistički

    Obiteljska drama smještena u Chicagu koja prati policajku koja uzrokuje raskol s njezina tri policajca brata, kada odluči da se pridruži odjelu Unutarnjih Poslova.
  • Trauma

    Trauma (2009)

    drama

    „Na licu mjesta“ je američka adrenalinska dramska serija koja u San Franciscu, kroz 18 epizoda, prati živote sedmero bolničara i medicinskih tehničara hitne službe za vrijeme obavljanja dužnosti, ali...
  • NYC 22

    NYC 22 (2012)

    drama, kriminalistički

    NYC 22 prati priču 6 različitih policajaca njujorške policije koji tek započinju svoju karijeru. Njihova imena su: Dženifer "Vajt Haus" Peri, Rej "Lazarus" Harper, Tonja Sančez, Ahmad Kan, Keni...
  • Chase

    Chase (2010)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Od nagrađivanog producenta Jerryja Bruckheimera dolazi uzbudljiva serija o timu koji traga za najopasnijim američkim bjeguncima. Kelli Giddish ('Prošli život') tumači policajku Annie Frost, glavnu...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Gor@n88
    Master translator
    14.05.2012. 16:25


    Opis:
    Za većinu doktora, Hipokratova zakletva je svetinja. Ali za jednu čikaškog doktorku, koja je nesumnjivo u mafiji, spašavanje života nije prioritet. Ova medicinska drama prati brilijantnu mladu doktorku kardiotorakalne hirurgije. Ona u isto vreme mora da bude posvećena svom poslu i da napreduje u karijeri ali i da otplaćuje svoj "dug" kao angažovani doktor za čikašku Sautsajd mafiju. Dr Grejs Devlin (Džordana Šapiro) je najbolji lekar u čikaškoj bolnici "Ruzvelt". Pametna i samouverena, ona je jedan od najbolji mladih hirurga današnjice. Ali, porodični događaji su je vezali za Sautsajd. Kako bih otplatila bratovljev kockarski dug, ona se dogovori da radi "na crno" kao lekar za mafijaša. Tokom dana, Grejs mora da se nosi sa svim što nosi hirurški posao. A kasnije u potpuno drugačijem svetu, ona mora da se nosi sa raznim mafijaškim zahtevima. A to uključuje vađenje metka iz mrtvih tela kako bi se sakrili dokazi, spašavanju trkačkih konja... Grejs mora da čuva tajnu od svih. Od najbolje prijateljice Roberte Adželi (Floriana Lima), zgodnog i bogato dečka  dr Breta Robinsona (Zak Gilford), šefa hirurgije dr Staforda Vajta (Željko Ivanek), rivalke dr Olivije Stenson (Džejmi Li Kirčner) i njenog ne baš srećnog brata Nejta (Džesi Lee Sofer), i predramatične majke Danijele (Vendi Makena). Jedini koji zna u šta se sve Grejs upetljala je glavni mafijaš Sautsajda Konsantin Aleksandar (Vilijam Forsajt). Pošto je nedavno pušten iz zatvora, ima želju da se ponovo vrati na vrh organizacije. U tome će mu pomoći njegova "desna ruka", a inače i Grejsin bivši dečko Franko (Džejms Karpinelo). Dok Grejs pokušava da ispuni sve zahteve oba sveta u kojima se nalazi, njen osećaj za moral se svakodnevno suočava sa veoma nemoralnim stvarima. Ali sa jakim živcima i odlučnošću, ona uspeva sve to da postigne... Barem za sad.


    Premijera: 2012., FOX
    Žanr: Drama


    [TUBE]YDu2q_vjOkY&feature=relmfu[/TUBE]
    Gor@n882012-08-18 22:28:16

{{message}}

{{item.title}}