The Field of BloodPogledaj trailer!

TV serija

triler (2011)

The Field of Blood

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,4
The Field of Blood

Naslov:

Zločin s naslovnice

Godina:

2011

Žanr:

triler

Trajanje:

59 min

Glavne uloge:


Matt Costello
  >  Con Meehan
Bronagh Gallagher
  >  Trisha Meehan
Ford Kiernan
  >  George McVie
Jayd Johnson
  >  Paddy Meehan
Kelsey Griffin
  >  Mary Ann Meehan
Kevin Guthrie
  >  Sean
Peter Capaldi
  >  Dr. Pete
Amy Manson
  >  Karen Burnett
Alana Hood
  >  Heather Allen
Barrie Hunter
  >  Duty Sergeant
Brian Ferguson
  >  Shug Grant
Robert Dickson
  >  Calum Ogilvey
Jonas Armstrong
  >  Terry Hewitt
Stephen McCole
  >  Danny Ogilvey
David Morrissey
  >  Murray Devlin

Opis:


Paddy Meehan novi je tip junakinje! Ova mlada, gorljiva i duhovita pripravnica radi za novine i sama pokušava riješiti zločine o kojima izvještava, a u koje se nerijetko i uplete.

Paddy se oduvijek htjela baviti istraživačkim novinarstvom, ali škotskim novinama vladaju muškarci pa je nitko ne shvaća ozbiljno. Osim što je mlada, još je i žena; a nije ni vitka ni otmjena poput svoje kolegice i najveće protivnice. K tomu, njezina obitelj nikako ne može shvatiti zašto se ne želi skrasiti i udati za svog dečka.
Sve dok se ne dogodi zagonetno ubojstvo, za koje je optužen član Paddyne obitelji. Paddy mora donijeti odluku - hoće li pratiti slučaj i iznevjeriti obitelj ili će prekrižiti karijeru o kojoj sanja. Njezine će je odluke gurnuti u svijet zločina, odvojiti od privrženog zaručnika i uroniti u puno opasniji i uzbudljiviji svijet. Ispostavit će se da Paddy posjeduje znanje i intuiciju potrebne za rješavanje zločina, čime će svima pokazati da je ta nadarena novinarka našla svoj životni poziv.

David Kane, tvorac nekoliko hit-serija i igranih filmova, napisao je scenarij i režirao 'Zločin s naslovnice', dvodijelni pilot istoimene serije nastale prema popularnim kriminalističkim romanima književnice Denise Mine. Zahvaljujući napetoj radnji, intuitivnom zapletu i britkom humoru, 'Zločin s naslovnice' u kriminalističke dramske serije uvodi jedan posve nov i uzbudljiv lik.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Chasing Shadows

    Chasing Shadows (2014)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    Chasing Shadows is a 4 part drama which follows the crimes investigated by troubled Detective Sergeant Sean Stone as he struggles to collaborate with colleagues DCI Karl Prior and Ruth Hattersley...
  • Exile

    Exile (2011)

    drama, triler

    A father and son story, with a thriller motor. It explores a mystery from the past with a brutal and shocking revelation.
  • What Remains

    What Remains (2013)

    drama, misterija, triler

    A young couple move into an apartment only to find the body of a young woman that had been missing for 2 years but never registered as missing which leads to a deeper investigation into what actually...
  • Winter

    Winter (2015)

    kriminalistički

    Sydney homicide detective Eve Winter (Rebecca Gibney) solves tough, high profile cases with cool intelligence, fighting bureaucracts, criminals and plenty of advances - unwanted and wanted - to catch...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • titlovi.com
    Approval team
    26.11.2020. 00:33
    Prijevode za 2 sezonu najavio je choosie ⚡

{{message}}

{{item.title}}