The Brothers SunPogledaj trailer!

TV serija

drama, komedija, akcija (2024)

The Brothers Sun

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,8
The Brothers Sun

Godina:

2024

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

69 min

Glavne uloge:


Michelle Yeoh
  >  Eileen 'Mama' Sun
Yan Cui
  >  Mrs. Chang
Alexis Rhee
  >  Mrs. Wong
Ron Yuan
  >  Frank Ma
Joon Lee
  >  TK
Rodney To
  >  Detective Mark Rizal
Ginny Hu Chien
  >  Auntie Rebecca
Toy Lei
  >  Auntie Victoria
Alice Hewkin
  >  June
Johnny Kou
  >  Big Sun
Jenny Yang
  >  Xing
Madison Hu
  >  Grace
Jon Xue Zhang
  >  Blood Boots
Sam Song Li
  >  Bruce Sun
Highdee Kuan
  >  Alexis

Opis:


Čarls San (Džastin Čien) je gangster iz Tajpeja koji se odavno navikao na život nemilosrdnog ubice. Jednog dana njegovog oca, vođu tajvanske trijade, ubije nepoznati ubica. Čarls je sada suočen sa okrutnom realnošću da njegov rad može imati razorne posledice po njegovu porodicu. I tako Čarls napušta Tajvan i putuje u Los Anđeles. Tamo žive njegova majka Eileen (Michelle Ieoh) i njegov mlađi brat Bruce (Sam Song Li), koji nema pojma čime se zapravo njegov stariji brat bavi. Porodica je dugo bila razdvojena. Čarlsov povratak ponovo otvara neke emocionalne rane koje Sunsi sada moraju da zaleče. Kako trio mora da otkrije šta porodica i bratstvo zaista znače, moraju se suočiti i sa beskrajnim hordama neprijatelja koji traže njihove živote.

Obradio/la:

HiDe
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (1)
 • Candy Cane Lane

  Candy Cane Lane (2023)

  komedija, fantazija

  A man is determined to win the neighborhood's annual Christmas decorating contest. He makes a pact with an elf to help him win--and the elf casts a spell that brings the 12 days of Christmas to life...
 • Lift

  Lift (2024)

  kriminalistički, komedija, akcija

  Glavni negativac i njegova bivša devojka agentica Interpola udružuju se da ukradu 500 miliona dolara u zlatnim polugama koje se prevoze na putničkom letu A380.
 • Gyeongseong Creature

  Gyeongseong Creature (2023)

  drama, istorijski, akcija

  U proleće 1945.,. u Gjongsongu, tokom japanske vladavine nad Korejom, dvoje mladih ljudi suočavaju se sa čudnim stvorenjem rođenim iz pohlepe i bore se protiv njega za opstanak.
 • Expats

  Expats (2023)

  drama

  Serija Expats prikazuje isprepletene živote američkih žena u Kini, a nastala je prema bestseleru Janice YK Lee The Expatriates. Smještena u živopisan i buran Hong Kong 2014. godine, radnja prati...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • klass
  Active member
  09.01.2024. 09:15
  Onako... Nije komedija, nije triler, nije drama...Neki je miks svega, a u sustini je samo akcija. Scenario nije na nivou. Kao da mladji brat treba da bude glavna licnost, a on je u seriji obicna budala.. Sve u svemu, moze da se pogleda. Ocena 6.

{{message}}

{{item.title}}