SuccessionPogledaj trailer!

TV serija

drama (2018)

Succession

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
8,894%
Succession

Naslov:

Naslednici

Godina:

2018

Žanr:

drama

Trajanje:

60 min

Autor:

Jesse Armstrong


Glavne uloge:


J. Smith-Cameron
  >  Gerri Kellman
Jeremy Strong
  >  Kendall Roy
Nicholas Braun
  >  Greg Hirsch
Peter Friedman
  >  Frank Vernon
Matthew Macfadyen
  >  Tom Wambsgans
David Rasche
  >  Karl Muller
Kieran Culkin
  >  Roman Roy
Alan Ruck
  >  Connor Roy
Brian Cox
  >  Logan Roy
Dagmara Dominczyk
  >  Karolina Novotney
Sarah Snook
  >  Shiv Roy
Justine Lupe
  >  Willa Ferreyra
Brian Cox
  >  Logan Roy
Fisher Stevens
  >  Hugo Baker
Alan Ruck
  >  Connor Roy

Opis:


Radnja serije se dešava u Njujorku i obrađuje teme moći, politike, novca i porodice. Žestoki i moćni Logan Roj, ostareli otac porodice, direktor je Vejstar rojka, međunarodnog medijskog konglomerata pod kontrolom njegove porodice. Oženjen je trećom ženom Maršom, divnom ali zastrašujućom partnerkom.
Kendal Roj, Loganov najstariji sin iz drugog braka, trenutno je predsednik jednog sektora i prvi naslednik. Roman Roj, Kendalov mlađi brat, Loganov je iskreni, veseli sin, koji više ne radi u Vejstaru. Šivon Šiv Roj, Loganova jedina ćerka i najmlađe dete, juri karijeru u politici. Konor Roj, najstariji sin i jedino dete iz prvog braka, vodi nezavisan život u Nju Meksiku. Napetost raste kako se bliži Loganov rođendan i sve prerasta u borbu moći između oca i sina, kao i između ostale dece međusobno. Deca se suočavaju sa teškim izborom dok traje svađa oko kontrole nad kompanijom i odanosti porodici.

Obradio/la:

Kneginja
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (17)
  • Watchmen

    Watchmen (2019)

    drama, misterija, akcija, naučna fantastika

    „Nadzirači“ je serija čija se radnja dešava u alternativnoj, savremenoj stvarnosti u SAD, u kojoj su superheroji prognani zbog svojih nasilnih metoda. Uprkos tome, neki od njih žele da dignu...
  • Fosse/Verdon

    Fosse/Verdon (2019)

    biografski, drama, muzički

    Obuhvatajući pet decenija, „Fosi/Verdon“ istražuje jedinstveno romantično i kreativno partnerstvo između uticajnog koreografa/reditelja, Boba Fosija, i Gven Verdon, jedne od najvećih brodvejskih...
  • The Loudest Voice

    The Loudest Voice (2019)

    biografski, drama

    U današnjem svetu politički naelektrisanih medija, nema veće ličnosti, čak i nakon njegove smrti, od Rodžera Ejlsa koji je pretvorio Foks njuz u silu koja je promenila dijalog o najvišim nivoima...
  • The Bear

    The Bear (2022)

    drama, komedija

    Mladi kuhar iz sveta finog kulinarstva vraća se u Čikago da vodi porodičnu prodavnicu sendviča.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Zenon98
    member
    02.08.2023. 02:08
    Serija je fenomenalna. Gluma, scenario, dijalozi sve je 10/10. Nemojte ocekivati neku veliku akciju i neke mega zaplete jer se mnogo vise serija bazira na karakteru i osobinama likova koji su napisani maestralno.
  • canijel
    member
    21.07.2023. 01:13
    Dvije stvari što ova serija apsolutno ima a druge nemaju, najbolja originalna muzika (jedino ko se može imalo parirati je Game of Thrones), svaki put kad se čula neka varijacija glavne teme jeza me krene, savršenstvo od teme. A druga stvar je gluma, nema ni jednog lika/glumca koji mi je smetao u seriji. Inače je uvijek tu jedan lik u filmu ili seriji koji ti jednostvano smeta ili uništi scenu u kojoj je, ovdje, ni jedan, sve pohvale za pisce i glumce. Najteza stvar u vezi ove serije je preporučiti je nekome, jer sama ideja je bila i meni meh da bi krenuo gledati, ali ja koji dajem šansu mnogim stvarima sam svario i pogledao, dok drugi... Takodje, snimanje serije za pohvalu, ne samo taj poznati McKayov način prikazivanja svega nego lokacije gdje se dešavaju scene, Italija, Engleska, Hrvatska, prelijepo za gledati. Succession mi definitvno ulazi u All Time favorite, nije za svakoga, ali sam toliko uživao u seriji, da ću je zapamtiti dugo. Bojao sam se kada sam čuo o čemu je serija da će biti prepuna modernih političkih tema sa kojima smo svi upoznati ali za divno čudo ni jednom u 39 epizode nisam "okrenuo očima" kao što znam u mnogim novim filmovima i serijama. Sve preporuke!
  • 30.05.2023. 10:46
    Moj definitivni zaključak - odlična serija u svim elementima i dobro finale na kome se mnoge dobre serije obično "okliznu".

{{message}}

{{item.title}}