TV serija

akcija (2013)

Smert shpionam. Udarnaya volna

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,6
Smert shpionam. Udarnaya volna

Godina:

2013

Žanr:

akcija

Opis:


U maju 1943. general major Polunočenko, načelnik štaba SMERŠ-a, daje zadatak Nikolaju Kovaljčuku, mladom poručniku iz državne bezbednosti, da proveri podatke o Venjaminu Šabaljinu, domaru škole za koga se interesuju Nemci. Kovaljčuk otkriva da je Šabaljin nuklearni fizičar i bivši naučnik na Harkovskom fizičko-tehničkom institutu. Domar je bio uhapšen u slučaju fizičara optuženih za sabotažu u SSSR. Međutim, zajedno sa Georgom Hotermansom, nemačkim fizičarem, optuženim za špijunažu, pobegao je na putu do logora.Uskoro obaveštajna služba dobija informaciju da zbog opasnosti od sovjetske ofanzive Nemci planiraju da demontiraju uranijumski reaktor iz Harkovskog instituta i da ga prebace u Nemačku.

Obradio/la:

kumek
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Kneginja
    The Legend Of
    29.02.2016. 22:44


    Hvala kumek ruza




  • kumek
    Master translator
    26.02.2016. 11:56
    Smert shpionam. Udarnaya volna aka Spies Must Die. Blast Wave (2013)
    Ruski naziv:
    Смерть шпионам: Ударная волна
    Mini serija - 4 epizode



    IMDB
    КиноПоиск

    Ratni, krimi, triler

    U maju 1943. general  major Polunočenko, načelnik štaba SMERŠ-a, daje zadatak Nikolaju Kovaljčuku, mladom poručniku iz državne bezbednosti, da proveri podatke o Venjaminu Šabaljinu, domaru škole za koga se interesuju Nemci. Kovaljčuk otkriva da je Šabaljin nuklearni fizičar i bivši naučnik na Harkovskom fizičko-tehničkom institutu. Domar je bio uhapšen u slučaju fizičara optuženih za sabotažu u SSSR. Međutim, zajedno sa Georgom Hotermansom, nemačkim fizičarem, optuženim za špijunažu, pobegao je na putu do logora.
    Uskoro obaveštajna služba dobija informaciju da zbog opasnosti od sovjetske ofanzive Nemci planiraju da demontiraju uranijumski reaktor iz Harkovskog instituta i da ga prebace u Nemačku.


    Režija: Aleksandar Daruga
    Scenario: Igor Ter-Karapetov
    Glavne uloge: Pavel Trubiner, Julija Meljnikova, Dmitri Suržikov, Ivan Mackevič, Valerij Afanasijev, Dmitri Muhin, Tatjana Čerdinceva

    [TUBE]NtyXdqKnHpo[/TUBE]

    Prevod:
    kumek
    TITLOVI

    kumek2016-02-26 14:12:48

{{message}}

{{item.title}}