Shark

TV serija

drama, kriminalistički, misterija (2006)

Shark

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,1
Shark

Godina:

2006

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija

Trajanje:

60 min

Autor:

Ian Biederman


Glavne uloge:


James Woods
  >  Sebastian Stark
Jeri Ryan
  >  Jessica Devlin
Sarah Carter
  >  Madeleine Poe
Danielle Panabaker
  >  Julie Stark
Sophina Brown
  >  Raina Troy
Henry Simmons
  >  Isaac Wright
Sam Page
  >  Casey Woodland
Kevin Alejandro
  >  Danny Reyes
Carlos Gómez
  >  Mayor Manuel Delgado
Alexis Cruz
  >  Martin Allende
Shaun Sipos
  >  Trevor Boyd
Michael Cotter
  >  Lewis Slocombe
Orla Brady
  >  Claire Stark
Michael B. Silver
  >  Dan Lauter
Billy Campbell
  >  Wayne Callison

Opis:


Dramska serija o profesionalnom i osobnom životu Sebastiana Starka (James Woods), karizmatična i beskrajno samopouzdana branitelja koji nakon šokantnog ishoda jedne dobivene parnice - klijent kojeg je spasio od kazne nakon suđenja ubije vlastitu ženu - odluči prijeći u tužitelje. Kao šef kriminalističke jedinice Ureda okružnog tužitelja u Los Angelesu, Stark je primoran raditi za svoju bivšu smrtnu neprijateljicu Jessicu Devlin (Jeri Ryan), ambicioznu i uspješnu okružnu tužiteljicu koja prezire njegove bezobzirne strategije. Devlinica ga zadužuje za ekipu mladih tužitelja koje čeka iskustvo života jer, premda je Starkova nakana da se iskupi, on nema ni najmanju namjeru promijeniti svoj nemilosrdan pristup slučajevima samo zato što sad radi za "dobru ekipu".

Među njegovim mladim suradnicima su Casey Woodland (Sam Page), zgodni, popularni, arogantni mladi odvjetnik, pametna i nepopustljiva Raina Troy (Sophina Brown), intelektualac Martin Allende (Alexis Cruz) i nadobudna Madeleine Poe (Sarah Carter), koja se priključi ekipi kako bi učila od najboljeg. Bit će to prizemljujuće iskustvo za ovu grupu neiskusnih odvjetnika koji prihvaćaju Starkovu zloglasnu taktiku u svojim slučajevima. Uz posao, Starkova neprestana okupacija je i njegova 16-godišnja kći Julie (Danielle Panabaker), koja odluči ostati s ocem nakon što njezina majka odlazi s novim zaručnikom. Julie zdušno navija za očevu karijeru, ali može li Sebastian ispuniti ulogu oca koji je njoj toliko potreban?
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Raising the Bar

    Raising the Bar (2008)

    drama

    Former law school classmates reunite in court when they take on rival clients.
  • Searching for David's Heart

    Searching for David's Heart (2004)

    drama, avantura

    Nakon što njen brat Dejvid izgubi život u saobraćajnoj nesreći, Darsi kreće u potragu za čovekom koji je dobio njegovo srce u nadi da će naći deo njega koji je nastavio da živi.
  • Shark

    Shark (2015)

    dokumentarni

    One su najuspešnija grupa predatora u istoriji planete Zemlje. Nadživele su dinosauruse, preživele dva velika izumiranja vrsta i danas ih ima u svakakvim oblicima, svakoj veličini i love u svakom...
  • Three Rivers

    Three Rivers (2009)

    drama

    Serija Three Rivers pruža nam uvid u komplicirane i potresne života donatora i primatelja organa kao i liječnika zaposlenih u prestižnoj bolnici za transplantacije.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}