Quantum LeapPogledaj trailer!

TV serija

drama, misterija, naučna fantastika (2022)

Quantum Leap

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
4,9
Quantum Leap

Naslov:

Quantum Leap

Godina:

2022

Žanr:

drama, misterija, naučna fantastika

Glavne uloge:


Ernie Hudson
  >  Herbert 'Magic' Williams
Nanrisa Lee
  >  Jenn Chou
Raymond Lee
  >  Dr. Ben Song
Mason Alexander Park
  >  Ian Wright
Caitlin Bassett
  >  Addison Augustine
Georgina Reilly
  >  Janice Calavicci
Jon Chaffin
  >  Daryl
Michael Malarkey
  >  Cole
Anastasia Antonia
  >  Eva Sandoval
Dan Istrate
  >  Horace
Michael J. Craven
  >  Pete
Carly Pope
  >  Samantha Stratton
Leith M. Burke
  >  Max
Susan Diol
  >  Beth Calavicci
Deborah Pratt
  >  Ziggy

Opis:


Prošlo je 30 godina otkako je dr. Sam Beckett ušao u Quantum Leap akcelerator i nestao. Okupljen je novi tim koji ponovno pokreće projekt u nadi da će razumeti misteriju mašine i čoveka koji ga je stvorio. Quantum Leap u sadašnjosti ponovo pokreće putovanje kroz vreme, a ubačeni su sasvim novi likovi.

Obradio/la:

HiDe
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (5)
  • Found

    Found (2023)

    drama, kriminalistički, misterija

    Each year, over 600,000 people are reported missing in the United States. Gabi Mosely and her crisis management team use unorthodox methods to find the forgotten people.
  • Andor

    Andor (2022)

    drama, akcija, naučna fantastika, avantura

    Prequel serija za Star Wars 'Rogue One'. U vremenu opasnosti, prevara i intriga, Cassian kreće na put koji će ga odrediti kao pravog pobunjeničkog heroja!
  • The Serpent Queen

    The Serpent Queen (2022)

    drama

    Mini-serija od osam epizoda, zasnovana na knjizi "Catherine de Medici: Renaissance Queen of France", čija je autorka Leonie Frieda. Serija prati život Catherine de' Medici, koja se udaje na...
  • The Irrational

    The Irrational (2023)

    drama, triler

    Alec Mercer is a world-renowned behavioral scientist who lends his expertise to an array of high-stakes cases involving governments, law enforcement and corporations with his unique and unexpected...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    28.09.2022. 10:41
    Strip je vrhunski, ekranizacija Preludijuma i nokturna je dobra, Lutkina kuca pa moze da se diskutuje,  promene pa presao sam preko njih, naveo sam razloge, u sustini imam taj svet izgradjen kako treba da izgleda i to je to i nista ne moze da ga poljulja, mozda ti neces preci preko njih u drugoj polovini posebno ali drzi taj neki `duh` stripa, ali isto rekoh na drugoj sezoni mislim da ce  da se lome koplja, prva je ok,  najbitnije je ipak procitati strip u celini prvo .
  • kjovo
    eXtreme member
    28.09.2022. 10:16
    Alex jos nisam stigao Sandman da odgledam gledacu ga nego rekoh da procitam strip posto eto to mi promaklo kad sam bio mladji a posle tvog teksta resio sam prvo to da uradim pa onda da pogledam. Nego citam ga elektronski na tabletu pa mi ide malo sporije. Javljam kad pogledam a strip je stvarno odlican
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    28.09.2022. 10:00
    Dakle Sandman ti se nije svideo;) I ja sam razmisljao kada sam video najavu da li da pogledam i podsetim se izvorne koja je pocela sa emitovanjem 1989. godine ( i meni je tih godina kao tinejdzeru bila odlicna,  mada ima koliko se secam oko 100 epizoda, ali dobro tada nije ni bilo bitno koliko ima, samo `davaj` u tom stilu, ili pak citaj, Biblioteka `Kentaur` ili sta vec nadjes slicno) ili da dam prednost i sansu novoj.  Hvala za padova za prevod.
    AlexDeLarge2022-09-28 10:06:31

{{message}}

{{item.title}}