TV serija

drama, kriminalistički (2015)

Professor T.

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,8
Professor T.

Naslov:

Profesor T.

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički

Glavne uloge:


Koen De Bouw
  >  Jasper Teerlinck
Tanja Oostvogels
  >  Christina Flamant
Ella Leyers
  >  Annelies Donckers
Goele Derick
  >  Ingrid Sneyers
Carry Goossens
  >  Walter De Paepe
Herwig Ilegems
  >  Paul Rabet
Bart Hollanders
  >  Daan De Winter
Gene Bervoets
  >  Herman Donckers
Viviane de Muynck
  >  Adelinde Van Marcke
Steve Geerts
  >  John Van Humbeeck
Barbara Sarafian
  >  Dokter Helena Gijselbrecht
Patrick Vervueren
  >  Verpleger Jens
Kristof Coenen
  >  Serge Lauwers
Tom Van Bauwel
  >  Professor Hugo Van Der Weyden
Eva Binon
  >  Tamara Vriendts

Opis:


Profesor T. Policijski psiholog i univerzitetski profesor Jasper Teerlinck (Koen De Bouw) je arogantan, sklon uvredama, hiperaktivan i pomalo neuravnotežen. On je također i veoma uvažen genijalni kriminolog koji rješava komplicirane slučajeve.
Tijekom godina Jasper Teerlinck, tj. Profesor T, stvorio je poseban način života. Profesionalno je vrlo uspješan: on je brilijantan kriminolog, napisao zapanjujuće radove na tu temu i obožavan je kao predavač i mentor. Na osobnom planu, međutim, stvari ne idu tako dobro. Zbog naprednog oblika fobije od bacila on živi povučeno, što ima za rezultat nedostatak osnovnih društvenih vještina. Činjenica da je njegov otac izvršio samoubojstvo kada je Jasper imao šest godina, kompleksan odnos sa majkom i veoma destruktivna ljubavna veza u njegovim ranim dvadesetim nisu tome doprinijeli. Naprotiv.
Postupno, dok T. počinje raditi s policijom, svi ovi detalji će biti otkriveni. U ranim fazama suradnje sve djeluje obećavajuće. Svaki put T. rješava zločin svojom genijalnom pronicljivošću, poznavanjem znanosti i logičkim vještinama, a ponekad se nekome zamjeri i uvrijedi ljude oko sebe.
Također i drugi likovi u seriji imaju svoje osobne probleme. Glavni inspektor Paul Rabet (Herwig Ilegems), nije sretan zbog činjenice da im u policijskom radu pomaže sveučilišni profesor. S druge strane, policajka Christina Flamant (Tanja Oostvogels) uživa što je professor T. ponovno u njenom životu, iako se veći dio vremena ne podnose. Tu su također i dva pripravnika: inspektori Annelies Donckers (Ella Leyers) i Daan De Winter (Bart Hollanders).
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Salamander

    Salamander (2012)

    drama, kriminalistički, triler

    A police inspector investigates the robbery of 66 safe deposit boxes at a private bank in Brussels.
  • Professor T

    Professor T (2021)

    drama, kriminalistički

    Profesor Džasper Tempest, genijalni kriminolog sa Univerziteta Kembridž koji pati od Opsesivno-kompulzivnog poremećaja i koji je je kontrol frik svoje dece, radi kao savetnik Britanske Policije...
  • Cordon

    Cordon (2014)

    drama

    After a virus outbreak in the center of Antwerp the goverment decides to lock the people who might be affected by placing a wall around the center
  • Clan

    Clan (2012)

    drama, kriminalistički, komedija

    Rano izgubivši roditelje, pet sestara postaju snažno povezane. Ta veza postaje narušena kada se Goedele uda za odvratnog Jean-Claudea, interno zvanoga "Gad". Iako svaka od sestara ima razlog zbog...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    25.12.2018. 23:17
    Neobicno, originalno. Psiholoski inteligentna serija sa atipicnom ulogom glavnog muskog glumca. Serija je komercijalno najjuspesnija serija ikada snimljena u Belgiji dozivela je tri sezone. Kod nas je prikazano 10 -tak epizoda na kanalu Diva. Verovatno je bila slaba gledanost pa su seriju skinuli sa tv !?

{{message}}

{{item.title}}