Odd Mom Out

TV serija

komedija (2015)

Odd Mom Out

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,9
Odd Mom Out

Naslov:

Mame iz visokog društva

Godina:

2015

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Jill Kargman


Glavne uloge:


Jill Kargman
  >  Jill Weber
Andy Buckley
  >  Andy Weber
K.K. Glick
  >  Vanessa Wrigley
Sean Kleier
  >  Lex Von Weber
Abby Elliott
  >  Brooke Von Weber
Joanna Cassidy
  >  Candace Von Weber
Byrdie Bell
  >  Simone Locker
Alice Callahan
  >  Stephanie
Erin Gerasimovich
  >  Hazel Weber
Garrison Sobo
  >  Miles Weber
Christopher J. Hanke
  >  Devon
Sas Goldberg
  >  Janice
Madeleine Plener
  >  Dottie Weber
Nate Smith
  >  Elliot
Zara Gorelczenko
  >  Dottie Weber

Opis:


“Mame iz visokog društva” nova je originalna Bravova polusatna 10-epizodna skriptirana humoristična serija. U seriji glumi poznata autorica Jill Kargman koja igra fikcijsku verziju sebe. Jill se doseljava u opasni i elitni ekosustav njujorškog Upper East Sidea u čijem području živi skupina jako bogatih supermama.

Kao prava Njujorčanka Jill Weber (Kargman) prihvaća svoj neobičan i pomalo nekonvencionalan život sa svojim voljenim suprugom Andyjem Weberom (Andy Buckley, “U uredu”), troje divne djece i najboljom prijateljicom s kojom dijeli istu strast prema krafnama i otresitim komentarima Vanessom Wrigley (KK Glick, “College Humor”). Međutim, otmjeni i dekadentni svijet Andyjeve klasične plemićke obitelji polako preuzima dok se Jill hrabro pokušava oduprijeti svim primamljivim iskušenjima i povlasticama koje njihovo bogatstvo može priuštiti. Od prihvaćanja aristokratskog i možda pomalo mutnog nasljeđa njezine rodbine do razgovora o obiteljskoj grobnici na najprestižnijem groblju, Jill se stalno bori želeći ostati vjerna sebi, dok istodobno važe prednosti takvog života. Jillini skriveni neprijatelji i rodbina samo potiču pritisak na nju da se prilagodi, uključujući matrijarha obitelji Weber Candace (Joanna Cassidy, “Šest metara pod zemljom”), koja je opsjednuta statusom, šogora Lexa (Sean Kleier, “Državna tajna”) i njegovu suprugu Brooke (Abby Elliott, “Saturday Night Live”), koja vlada skupinom tipičnih supermama s Upper East Sidea sa željeznom kreditnom karticom.

Ken Druckerman, Banks Tarver, Jill Kargman, Tim Piper, Daniel Rosenberg, Tony Hernandez, Julie Rottenberg (“Smash”) i Elisa Zuritsky (“Seks i grad”) izvršne su producentice serije. “Mame iz visokog društva” zajednička je produkcija kuća Left/Right Productions, Piro Vision i Jax Media.
  • Komentari (3)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • CSInvestigator
    Translator
    06.10.2017. 21:50
    Otkazano. Neće se snimati 4. sezona.
  • CSInvestigator
    Translator
    23.09.2016. 01:48
    Obnovljeno za 3. sezonu Wink
  • Gor@n88
    Master translator
    11.04.2015. 15:10








    Opis:
    Satirična verzija života komičarke Džil Karman u kome ona pronalazi način da izađe na kraj sa podmuklim i eltinim sistemom u njujorškom Aper Ist Sajdu i jednom grupom mega bogatih mama. Da li će uspeti da odoli tom elitizmu i ostane prizemna, videćemo u prvoj originalnoj komediji Bravo kanala.











    Žanr: komedija
    Kanal: Bravo
    Premijera: 8. 6. 2015.























    [TUBE]PceIV51so4k[/TUBE]

{{message}}

{{item.title}}