Life on MarsPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterija, naučna fantastika (2008)

Life on Mars

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Loše
7,477%
Life on Mars

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, naučna fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

Scott Rosenberg
, Josh Appelbaum
, André Nemec


Glavne uloge:


Harvey Keitel
  >  Lieutenant Gene Hunt
Gretchen Mol
  >  Annie Norris
Michael Imperioli
  >  Detective Ray Carling
Jason O'Mara
  >  Detective Sam Tyler
Jonathan Murphy
  >  Detective Chris Skelton
John Cenatiempo
  >  Sizable Ted
Lisa Bonet
  >  Detective Maya Daniels
Tanya Fischer
  >  Windy
Caleb Wallace
  >  Young Sammy
Matthew Cowles
  >  Cowboy Dan
John Cenatiempo
  >  Sizable Ted
Deidre Goodwin
  >  Nurse
Jennifer Ferrin
  >  Ruth Tyler
Dean Winters
  >  Vic Tyler
Christian Wallace
  >  Young Sammy

Opis:


Američka adaptacija BBC-jeve serije o detektivu iz 21. stoljeća, koji se na neki nepoznati način vrati u sedamdesete.
Gdje ste vi bili 1973.? Njujorški detektiv Sam Tyler (Jason O'Mara) nađe se u kulturološkom vrtlogu nemirnih vremena Vijetnamskog rata, Watergatea, ženske emancipacije, borbe za prava crnaca i homoseksualaca - bez mobitela, računala i MP3 playera. U prošlost se vrati iznenada, nakon što ga 2008. godine udari auto dok je progonio kriminalca. Svim silama se trudi shvatiti što mu se dogodilo i kako se može vratiti "kući".

Što se točno događa? Kao da se Sam našao na drugom planetu. To je poput Divljeg zapada: nekontrolirani kriminal, potkupljeni policajci... Kome može vjerovati? Prisiljen naviknuti se na drukčiji moralni kodeks i bez visokotehnoloških pomagala u borbi protiv kriminala, Sam dolazi u sukob sa svojim novim šefom u 125. postaji, poručnikom Geneom Huntom (Harvey Keitel), koji se radije služi šakama nego što rješava zločine. Hunt, kojega njegovi ljudi obožavaju, trudi se kriti humanost ispod grubog ponašanja i sjajnih instinkata, za razliku od Samovog politički korektnog pristupa. Ali njih dvojica nevoljko tvore sjajan tim, svidjelo im se to ili ne.
Tu su i drugi pripadnici 125. postaje. Detektiv Ray Carling (Michael Imperioli), krupni, opaki tip u stalnom sukobu sa životom. Ray je seksist, ali je uvijek dobar kad zagusti. Prije Samovog dolaska je Ray bio zlatni dečko postaje i prvi Geneov čovjek, ali sad se mora nadmetati sa Samom za Geneovo odobravanje.
Annie Norris (Gretchen Mol) je pripadnica Ženskog policijskog biroa. U vrijeme kad su žene u policiji obavljale samo najjednostavnije zadatke, najinteligentnija je u postaji. I ne nada se da će joj se ostvariti san da postane prava policajka. Sad se bori protiv seksizma onog vremena, no Sam se njoj obraća za pomoć pri snalaženju u toj novoj stvarnosti.
Mladi detektiv Chris Skelton (Jonathan Murphy) je dobar momak koji se pokušava snaći u beskompromisnom svijetu, ali zasad je na strani Genea i Raya. Impresionira ga Samovo razmišljanje, ali ga to i dovodi u sukob s Geneom i njegovom starom školom.
Godine 2008. Sam je bio zaljubljen u Mayu Daniels (Lisa Bonet). Iako se Maya i Annie nikad neće upoznati, Annie je ugazila put Mayi da postane prava policajka. Nastaje zanimljiv ljubavni trokut između Sama, Annie i njegove žudnje da se vrati Mayi.
U Samovoj zgradi živi Vjetruška, slobodoumna posthipijevska djevojka koja podučava Sama kulturološkoj revoluciji koja se odvija pred njegovim zaprepaštenim očima. Kako će se Sam nositi s tim i pokušati ostati vrhunski detektiv, istodobno se pokušavajući vratiti u 2008. godinu? Možda će doznati da između New Yorka 1973. i 2008. i nije tako velika razlika.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • Spooks

    Spooks (2002)

    drama, triler

    Nagrađivana napeta BBC-jeva špijunska drama po šesti put kreće na opasnu vožnju svijetom okrutnih terorista, međunarodnih zataškavanja i podmuklih dvostrukih agenata. Nedugo nakon što su preživjeli...
  • Hustle

    Hustle (2004)

    drama, kriminalistički, misterija

    The story of a group of elite con artists, who each week pull off a complicated scam with several twists. Mickey is the group's leader, who comes up with the plans. Albert is a veteran con man who in...
  • Vegas

    Vegas (2012)

    drama, kriminalistički, misterija, akcija

    Uzbudljiva američka serija Vegas, s Dennisom Quaidom i Michaelom Chiklisom u glavnim ulogama, nadahnuta je istinitom pričom o bivšem šerifu Las Vegasa Ralphu Lambu, rančeru koji se 1960-ih prihvatio...
  • Ashes to Ashes

    Ashes to Ashes (2008)

    drama, kriminalistički, fantazija, naučna fantastika, triler

    Pošto Ford Cortinu zamijeni Audijem Quattrom, inspektor Gene Hunt zasukat će rukave i ući u osamdesete godine 20. stoljeća u nastavku izvrsne BBC-jeve serije "Život na Marsu" koja je u Velikoj...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    19.05.2019. 21:19

       Sad se u 2019 pojavio i ruski rimejk!
  • Veggix
    member
    13.03.2019. 13:19
    Kao i obično, kretenska i retardirana američka adaptacija vrhunskog britanskog originala...

{{message}}

{{item.title}}