Lessons in ChemistryPogledaj trailer!

TV serija

drama (2023)

Lessons in Chemistry

Ocena korisnika
Odlično!
7,9
Lessons in Chemistry

Naslov:

LEKCIJE IZ HEMIJE

Godina:

2023

Žanr:

drama

Glavne uloge:


Robert Alan Beuth
  >  Frank Marsten
Derek Cecil
  >  Dr. Robert Donatti
Andy Daly
  >  Dr. Price
Brie Larson
  >  Elizabeth Zott
Debbie Pollack
  >  Louise
Shoo Shoo Parsells
  >  Amanda Pine
Brandon Gibson
  >  Tom Clemens
Joy Jacobson
  >  Shari
Alice Halsey
  >  Madeline Evans Zott
Thomas Mann
  >  Boryweitz
Stephanie Koenig
  >  Fran Frask
Aja Naomi King
  >  Harriet Sloane
Joshua Hoover
  >  Anthony
Patrick Walker
  >  Wakely
Lewis Pullman
  >  Calvin Evans

Opis:


Pedesetih godina prošlog veka naučnica Elizabet Zot (Bri Larson) sanja da bude hemičar. Iako je studirala i više je nego kvalifikovana za taj posao, egzistira kao laboratorijski tehničar, koju njeni muški pretpostavljeni jedva da shvataju ozbiljno. Kada upozna usamljenika i poznatog naučnika Kalvina Evansa (Luis Pulman), njen život se iznenada menja. Kalvin se ne samo zaljubljuje u Elizabet, već i prepoznaje neiskorišćeni potencijal njenog briljantnog uma. Oni će od sada zajedno u laboratoriji raditi na istraživačkom projektu koji bi mogao da dovede do potpuno novih naučnih saznanja. Ali život ima drugačiji plan za Elizabet. Društvene norme guraju mladu hemičarku u drugu ulogu kada Kalvin neočekivano umre, a ona tada otkrije da je trudna. Ona gubi ljubav svog života, posao i istraživanje koje je radila zajedno sa mužem, i čini se da su joj se svi snovi razbili. Kao samohrana majka, Elizabet Zot mora da se preuredi i pronađe druge načine da izdržava sebe i svoju ćerku. Zahvaljujući svojoj ljubavi prema kuvanju, na kraju dobija ponudu za posao voditeljke emisije o kuvanju. Uskoro uči domaćice mnogo više od recepata u revolucionarnoj emisiji "Supper at Six" (Večera u šest).

Obradio/la:

HiDe
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (2)
 • Deutsches Haus

  Deutsches Haus (2023)

  drama, istorijski

  Follow Eva Bruhns, a fun-loving, naive and smitten twenty four-year-old who's life takes an unexpected turn when she is hired as a translator for the Frankfurt Auschwitz trials.
 • All the Light We Cannot See

  All the Light We Cannot See (2023)

  drama, istorijski, ratni

  Priča o Marie-Laure, slepoj francuskoj tinejdžerki, i Werneru, nemačkom vojniku, čiji se putevi sudaraju u okupiranoj Francuskoj dok oboje pokušavaju da prežive razaranja Drugog svjetskog rata.
 • Lawmen: Bass Reeves

  Lawmen: Bass Reeves (2023)

  drama, vestern

  Priča o legendarnom šerifu Bassu Reevesu, jednom od najvećih heroja sa Američke granice i jednom od prvih crnih federalnih šerifa SAD-a, koji je djelovao zapadno od rijeke Mississippi.
 • The Buccaneers

  The Buccaneers (2023)

  drama

  Dolazak grupe bogatih Amerikanki u londonsko društvo 1870-ih godina rezultira kulturnim sukobom, s obzirom na dva različita pristupa tradiciji. Ova priča je ranije prilagođena za BBC televiziju kao...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • ameo
  member
  25.10.2023. 22:31
  busevi, bre.

  teži slučaj
 • titlovi.com
  Approval team
  20.10.2023. 22:02
  Seriju prevodi jatra96 ✨