TV serija

fantazija, naučna fantastika, avantura (1999)

Journey to the Center of the Earth

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,7
Journey to the Center of the Earth

Godina:

1999

Žanr:

fantazija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

178 min

Glavne uloge:


Bryan Brown
  >  Casper Hastings
Treat Williams
  >  Theodore Lytton
Warwick Begg
  >  Policeman
Tushka Bergen
  >  Alice Hastings
Hugh Keays-Byrne
  >  McNiff
Joe Bugner
  >  Boxer
Sarah Chadwick
  >  Mashowna
Bill Charles
  >  Doctor
Christopher Christo
  >  Johnny Alcott
John Forsyth
  >  Society Member
Alan Hardy
  >  Reverend Polson
Petra Yared
  >  Ralna
Peter Kaa
  >  Te Mahua
Jeremy London
  >  Jonas Lytton
Tessa Wells
  >  Helen

Opis:


Klasična priča Julesa Vernea ni stoljećima nakon što je napisana ne prestaje privlačiti pažnju publike, koja će u ovoj uzbudljivoj mini seriji iskusne producentske kuće Hallmark dobiti originalno, moderno viđenje jedne od najpoznatijih svjetskih avantura.

Geolog Theodore Lytton (Treat Williams) i njegov mladi nećak i asistent Jonas (Jeremy London) sve teže uspijevaju zainteresirati publiku za svoja predavanja. Lyttonovo vjerovanje u darwinovu teoriju evolucije nije se svidjelo njegovim financijašima pa je profesor prisiljen baviti se ilegalnim poslom lovca na glave. Upravo u najtežim trenucima, dobiva posao od Alice Hastings (Tushka Bergen), bogatašice koja ga unajmi da pronađe njenog izgubljenog muža Caspera (Bryan Brown), nestalog u ekspediciji traganja za zlatom na Novom Zelandu. Potraga ih vodi sve do tajanstvenih špilja u još tajanstvenijem krateru, a nakon neugodnih susreta s preživjelim dinosaurima i pretpovijesnim ljudima nađu se na velikoj podzemnoj plaži. Ubrzo shvaćaju da je upravo plaža centar planete Zemlje...Snimana na atraktivnim lokacijama Novog Zelanda i Australije, odlična mini serija "Put u središte Zemlje" spaja radnju izvornog romana Julesa Vernea sa najmodernijim specijalnim efektima putem kojih izvrsno dočarava bajkoviti, davno izgubljeni svijet. Redatelj George Miller ravnomjerno i podjednako zanimljivo dijeli tri sata na avanturu i akciju, ali i dramu obiteljskih odnosa i bitnih znanstvenih pitanja. Glumačku ekipu predvodi veliki Treat Williams, koji bez problema portretira ponosnog i sposobnog profesora Lyttona.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Journey to the Center of the Earth

    Journey to the Center of the Earth (1993)

    naučna fantastika, avantura

    Taking the title from the novel by Jules Verne, this story takes his basic premise of the desire to travel to the center of the Earth. The travelers, using their craft, penetrate an active volcano...
  • Earthsea

    Earthsea (2004)

    drama, fantazija, avantura

    Zemlja Zmajeva je mini serija koja se temelji na dva hit romana Ursule K. Le Guin. To je priča o mladom čarobnjaku, njegovom putovanju i pokušaju da spasi Zemlju Zmajeva koju želi uništiti zao...
  • Journey to the Center of the Earth

    Journey to the Center of the Earth (1988)

    avantura

    Young people exploring a cave in Hawaii fall into a hole, and wind up in the lost city of Atlantis.
  • This Savage Land

    This Savage Land (1969)

    vestern

    Ohio widower Ben Pride moves to Kansas with his parents and children shortly after the Civil War. When they arrive in Lawrence they are harassed by Confederate marauders.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}