IncorporatedPogledaj trailer!

TV serija

naučna fantastika, triler (2016)

Incorporated

Ocena korisnika
-
 
Incorporated

Godina:

2016

Žanr:

naučna fantastika, triler

Trajanje:

43 min

Autor:

David Pastor
, Àlex Pastor


Glavne uloge:


Julia Ormond
  >  Elizabeth Krauss
Allison Miller
  >  Laura
Sean Teale
  >  Ben
Eddie Ramos
  >  Theo
Elena Khan
  >  Red Zone
Dennis Haysbert
  >  Julian
Damon Herriman
  >  Hendrick
Stephanie Belding
  >  Rachel
Denyse Tontz
  >  Elena
Pedro Miguel Arce
  >  Semo
Moe Jeudy-Lamour
  >  Felix
Matt Landry
  >  Anthony
Shannon Kook
  >  Commander Tobias
Andy Yu
  >  Rupert
Lucius Hoyos
  >  Young Theo

Opis:


Jedan čovek pokušava da razotkrije gigantsku korporaciju koja ima neograničenu moć.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (4)
  • Stan Against Evil

    Stan Against Evil (2016)

    komedija, fantazija, horor

    Gradić u Novoj Engleskoj, izgrađen na mestu masovnog spaljivanja veštica, progone demoni. Bivši policajac Stanley Miller se udružuje sa novom policajkom Evie u odbrani grada.
  • The Mick

    The Mick (2017)

    komedija

    MacKenzie, poznatija kao Miki, neotesana je prostakuša i iznenada se nađe u bogatom Grinviču, u Konektikatu, gde odgaja svoju razmaženu nećaku i nećake: Sabrinu, ambicioznu 18-godišnjakinju koja...
  • Training Day

    Training Day (2017)

    drama, kriminalistički

    Radnja serije odvija se 15 godina nakon završetka izvornog filma “Training Day“ iz 2001. godine na kojem je serija utemeljena. Neiskusni, mladi i idealistični murjak Kyle Craig (Justin...
  • Ransom

    Ransom (2017)

    drama, kriminalistički, akcija

    "Otkup" je inspirisan profesionalnim iskustvom kriznog pregovarača Lorana Kombalberta, koji sa svojim partnerom, Marvanom Merijem, među najboljima u svetu u svom poslu. Oni putuju širom sveta da...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • 13.04.2017. 22:24
    Serija je, jednom rječju loša.
    Imamo glavnog protagonista koji želi ostvariti svoj privatni cilj, a da bi ostvario taj svoj cilj mora postići cilj koji je ionako sam po sebi jako težak to jest penjati se korporativnim ljestvicama u svijetu gdje vladaju korporacije i drže zakone u rukama. Uz to protagnoist mora igrati i dvostruki život. Dakle imamo dečka koji je jako pametan a kasnije skužimo i da ne bira sredstva za postići svoj cilj. Obećavajuća premisa nakon prve pogledane epizode, još u nadi da je taj cilj plemenit i smislen.  Daljnjim gledanjem skužim da taj dio gdje je glavni lik jako pametan nije dovoljno razrađen jer scenarij ne daje dovoljno prostora ni vremena za to. Pa tako nema elementa iznenađenja na njegove smicalice i već se očekuje da je glavni junak već sve isplanirao unaprijed u maniri svakog pametnjakovića. Pametan je pa što?
    Tu je njegova zgodna i uspješna supruga, liječnica koja ima svoju traumu iz prošlosti kad je bila SPOILER !!! (kidnapirana i mučena od strane siromašnih ) Jednog dana ona prestane bježati od te traume odluči se suočiti s uzrocima svega toga. To je u suštini rješavanje pitanja zašto uopće postoje toliki siromašni, zašto su korporcije beskrupulozne, zašto drže zakone u rukama i ljude u siromaštvu a oni žive u obilju pa je posljedica svega toga da  siromašni moraju između ostalog i  SPOILER!!!( otimati bogate i tražiti otkupnine). To poglavlje nikad neće biti dovršen. Mislim da produkcija nije dorasla tome.
    Imamo glavnog korporativnog sigurnosnog frajera koji "ne uživa u onome što mora raditi" a kamera prikazuje kako u ruci drži skalpel i istovremeno ima sućut prema roditeljima umrle djevojke. Tko zbilja ne uživa u mučenju drugih to zbilja i ne radi ili pak počne uživati. Na urlike je samo psihopat ravnodušan. A kad ih još on i uzrokuje to ga raduje.
    Do kraja zadnje epizode nije razjašnjeno zašto je naš pametnjaković toliko tupavo tvrdoglav u svojoj namjeri. Ljudi se mjenjaju. Njegov cilj je pomoći jednoj osobi. Ali u stvarnom životu toj osobi pomoć nije potrebna jer je ta osoba umrla davno. Živa jest, ali njen karakter je sazreo, promjenio se. To više nije ista osoba.
    Ma niti dječja drama.
    Mislim da je teško strpati toliko subplotova u deset epizoda, načeli su seriju ambiciozno, mislim da su otkazali seriju jer drugu sezonu više nitko ne bi mogao gledati s nekim dubljim razumijevanjem.
    U suštini bez dobre drame nema dobrog filma, posebno Sci-Fi. Taj žanr može ispričati duboku međuljudsku  dramu  koji je bez naučne fantastike nekada ne bi bilo nemoguće ispričati. U jednoj epizodi popularne Sci-Fi Fringe, jedna epizoda uključuje kratkotrajno putovanju jednog fizičara kroz vrijeme, skok od tek nekoliko dana a napisana je i snimljena jedino radi poruke da uvijek postoji nada da će otac sinu oprostiti stvari koje je uradio iz ljubavi prema njemu.
    A toga u Incorporated nedostaje. Sve je labavo, nedovršeno, plitko. Žao mi je što je tako završila. Pre ambiciozno.
    I da, glavni protagonost, točnije glavni glumac je malo feminiziran. To je kao zamjena za njegov "dječački šarm". Bedasto.


  • stoN_Cold
    eXtreme member
    03.04.2017. 15:23
    Šteta što je otkazano, prava SF priča sa mnoštvom elektronskih gedđeta.
  • CSInvestigator
    Translator
    28.02.2017. 18:59
    Otkazano nakon 1. sezone Wink

{{message}}

{{item.title}}