Hostile PlanetPogledaj trailer!

TV serija

dokumentarni (2019)

Hostile Planet

Ocena korisnika
Odlično!
8,4
Hostile Planet

Naslov:

Negostoljubivi planet

Godina:

2019

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

50 min

Glavne uloge:


Bear Grylls
  >  Himself - Host

Opis:


NEGOSTOLJUBIVI PLANET istražuje najnepristupačnije zemaljske okoliše. U šest epizoda istražit ćemo dubine, visine, hladnoću, vrućinu, vlagu i sušu i pokazati nevjerojatne načine na koje su im se životinje prilagodile.

NEGOSTOLJUBIVI PLANET revolucionarna je serija o divljem životu, koja istražuje najnepovoljnija okruženja na Zemlji. U šest epizoda, istražujemo ekstremno duboke, visoke, hladne, vruće, vlažne i suhe uvjete, te otkrivamo izvanredne načine na koje su se životinje prilagodile preživljavanju, usprkos velikim poteškoćama. Planet je oduvijek bio negostoljubiv, ali u posljednjih 40 godina divljim životinjama postalo je još puno teže. Svijet se u posljednjih 40 godina promijenio više nego bilo kada u posljednjih 65 milijuna godina. Tako se životinje na najnegostoljubivijim mjestima na Zemlji moraju prilagoditi u evolucijskom treptaju oka. Suočavajući se sa svime, od suštinski neprijateljskih staništa i brutalne klime, do neprekidne prijetnje grabežljivaca i intenzivne konkurencije za resurse, njihov je izazov jednostavan: prilagoditi se, ili umrijeti.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (3)
  • Blue Planet Revisited

    Blue Planet Revisited (2020)

    dokumentarni

    BBC Earth's Blue Planet II explored the immense wonders of the deep. Now the team is back to celebrate marine life from all corners of the world and investigate the health of our oceans. A...
  • Into the Okavango

    Into the Okavango (2018)

    dokumentarni

    Dokumentarni film National Geographic-a "Into the Okavango" je hronika o tome kako je ekipa modernih istraživača krenula na svoju prvu epsku turu, dugu četiri meseca i 1.500 milja preko tri zemlje...
  • Serengeti

    Serengeti (2019)

    dokumentarni

    Wildlife docuseries examining the Serengeti region of Africa following different species of animals throughout their daily lives.
  • Oceans: Our Blue Planet

    Oceans: Our Blue Planet (2018)

    dokumentarni

    Embark on a global odyssey to discover the largest and least explored habitat on earth. New ocean science and technology has allowed us to go further into the unknown than we ever thought possible.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Vilin
    eXtreme member
    30.08.2019. 08:40
    Odlična serija. U duhu najbolje tradicije nekadašnjeg neponovljivog Opstanka. Nikada mi neće biti jasno kako uspevaju da snime ovakve scene. Naravno, za svaku od ovih oblasti koje obuhvata serija, bi se moglo snimiti još po 3 epizode, a da se ne iscrpi sadržaj. Pošto se serijal uglavnom zasniva na priči o životinjama, bilo bi dobro uraditi ovakav serijal o biljkama na negostoljubivim staništima.
  • bokidante
    Active member
    01.08.2019. 10:26
    Meni osobno, jedan od najboljih wildlife serijala, čista desetka!
  • titlovi.com
    Approval team
    18.06.2019. 21:55
    Seriju prevodi proda👏

{{message}}

{{item.title}}