DesPogledaj trailer!

TV serija

drama, istorijski, kriminalistički, triler (2020)

Des

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
7,789%
Des

Naslov:

Des

Godina:

2020

Žanr:

drama, istorijski, kriminalistički, triler

Trajanje:

143 min

Glavne uloge:


Jonathan Coy
  >  Professor David Bowen
Neil Edmond
  >  Clerk of the Court
Cal MacAninch
  >  Neil Sinclair
Joel Morris
  >  Tim Wells
David Tennant
  >  Dennis Nilsen
Jason Watkins
  >  Brian Masters
Daniel Mays
  >  Peter Jay
Andy Jaye
  >  News Correspondent
Faye McKeever
  >  Linda Jay
Chanel Cresswell
  >  Lesley Mead
Ross Anderson
  >  Douglas Stewart
Oscar Salem
  >  Juan
Alex Bhat
  >  DS Jones

Opis:


Denis Nilsen je u svom stanu ubio mnoge dečake i mladiće od 1978. do 1983. i za to vreme nije bio otkriven. To je trajalo sve dok policija nije dobila prijavu od njegovih komšija koji su tvrdili da su delovi kože i kostiju zapušili odvode.
DES je trodelna drama koja se fokusira na jedan od najozloglašenijih slučajeva u istoriji kriminala Ujedinjenog Kraljevstva, slučaja serijskog ubice Denisa Nilsena. Ispričana iz uglova trojice muškaraca – Denisa Nilsena (Dejvid Tenant), glavnog inspektora Pitera Džeja (Danijel Mejs) i biografa Brajana Mastersa (Džejson Votkins) – serija istražuje privatne i profesionalne posledice stupanja u kontakt sa čovekom poput Nilsena. Nilsen je u svom stanu ubijao dečake i mladiće od 1978. do 1983. Pet godina nije bio primećen, i tek tada je glavni inspektor Piter Džej pozvan u Ulicu Krenli Gardens 23, 9. februara 1983, da istraži fragmente ljudskog mesa i kostiju koji su zapušili odvode, nakon čega je policija shvatila da ima posla sa serijskim ubicom.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    20.02.2021. 18:14
    Ok mini serija
  • Vilin
    eXtreme member
    16.10.2020. 14:39
    Serija je rađena prema biografskoj knjizi o Denisu Nilsenu i na osnovu izjava nekih od aktera. Razumeti razloge za počinjena ubistva je nemoguće, jer psihopata koji ih je počinio, vrlo vešto manipuliše svim učesnicima istrage i suđenja i jedino mu se do kraja odupire glavni detektiv istrage. Ubica je Izrazito inteligentan i narcisoidan lik, koji vrlo temeljno i dugoročno planira sve svoje postupke. Osim toga, za svoja ubistva je majstorski iskoristio ekonomsku krizu britanskog društva. David Tennant fenomenalan u ulozi psihopate-ubice.Vilin2020-10-16 14:52:05

{{message}}

{{item.title}}