CrashingPogledaj trailer!

TV serija

komedija (2016)

Crashing

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,7
Crashing

Naslov:

Gluvarenje

Godina:

2016

Žanr:

komedija

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:


Jonathan Bailey
  >  Sam
Adrian Scarborough
  >  Colin
Julie Dray
  >  Melody
Amit Shah
  >  Fred
Louise Ford
  >  Kate
Phoebe Waller-Bridge
  >  Lulu
Damien Molony
  >  Anthony
Lachie Chapman
  >  Will
Susan Wokoma
  >  Jessica
Leo Wan
  >  Spanish Goth
Leo Wan
  >  Spanish Goth (2 episodes, 2016)
Alex Large
  >  Johnny
Matt Beauman-Jones
  >  Cafe Guest
Isabelle Kornblau
  >  NYU Student
Damien Molony
  >  Anthony (6 episodes, 2016)

Opis:


Od Pita Holmsa, koji i glumi u svom ostvarenju, stiže nam „Gluvarenje“, serija o stend-ap komičaru koga žena vara pa preispituje svoj život na njujorškoj stend-ap sceni. Arti Lang, Loren Lapkus i Ti Džej Miler takođe čine glumačku ekipu.
Džad Apatou i Pit Holms su producirali „Gluvarenje“, seriju delimično inspirisanu Holmsovim ličnim iskustvom u stend-ap komediji, koja prati Pita (Holms), komičara u usponu. On saznaje da ga žena Džesika (Loren Lapkus) vara, zbog čega je primoran da se preseli u Njujork i počne da juri svoj san da postane komičar. Našavši se potpuno nespreman u gradu koji nije za one sa slabim srcem, Pit, koji je nekada vodio ušuškani život, uči teške lekcije o životu i komediji, usput upoznajući razne stend-ap komičare, od ciničnog gurua Artija Langa preko urnebesnog provokatora Ti Džej Milera, do dobronamerne motivatorke Sare Silverman i mnogih drugih. Pokušavajući da skrpi kraj s krajem gluvareći na kaučima drugih ljudi (otuda i naziv serije), Pit pronalazi dobrotu na najneobičnijim mestima, postajući neko ko je malo blagonakloniji prema haotičnosti života. Ljubavno pismo za stend-ap komediju, „Gluvarenje“ je serija o otkrivanju humora, lepote i šarma u ludoj jazbini lopova kakva je njujorška stend-ap scena. EP. 1 Premijera sezone. Ambiciozni komičar Pit nalazi se na prekretnici posle emocionalne krize. Dok pokušava da pronađe utehu u njujorškom klubu komedije, sprijateljuje se sa ciničnom legendom komedije Artijem Langom, koji mu nerado daje mudar savet i kauč na kome može da gluvari.

Obradio/la:

Kneginja
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • Fresh Meat

    Fresh Meat (2011)

    drama, komedija

    Komedija koja prati grupu šest studenata koji se susreću sa najuzbudljivijim razdobljem svog života - studiranjem.
  • Lovesick

    Lovesick (2014)

    komedija

    Priča o životu Dilana Vitera koji kada sazna da ima polno prenosivu bolest, klamidiju, mora pronaći svaku devojku sa kojoj je spavao. U svakoj epizodi Dilan traži djevojke sa spiska, u kojoj vidimo...
  • Crazyhead

    Crazyhead (2016)

    komedija, horor

    Amy and Raquel attempt to navigate their way through the choppy waters of their early twenties whilst simultaneously kicking the ass of some seriously gnarly demons. What could possibly go wrong?
  • National Theatre Live: Fleabag

    National Theatre Live: Fleabag (2019)

    komedija

    A rip-roaring look at some sort of woman living her sort of life. With family and friendships under strain and a guinea pig cafe struggling to keep afloat, Fleabag suddenly finds herself with nothing...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

{{message}}

{{item.title}}