Breaking InPogledaj trailer!

TV serija

kriminalistički, komedija (2011)

Breaking In

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,2
Breaking In

Naslov:

Ekipa za provalu

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Seth Gordon
, Adam F. Goldberg


Glavne uloge:


Christian Slater
  >  Oz
Bret Harrison
  >  Cameron Price
Alphonso McAuley
  >  Calvin 'Cash' Sparks
Jennifer Irwin
  >  Creepy Carol
Megan Mullally
  >  Veronica Mann
Erin Richards
  >  Molly Hughes
Odette Annable
  >  Melanie Garcia
Lance Krall
  >  Ricky
Michael Rosenbaum
  >  Dutch
Trevor Moore
  >  Josh Armstrong
Terrell Lee
  >  Buddy
Ali Wong
  >  Ana Ng
Alyssa Milano
  >  Amy Osborn
Kari Klinkenborg
  >  Hanna
Samm Levine
  >  Henry Shaw

Opis:


Ekipa za provalu komedija je o zaštitarskoj tvrtki koja poduzima ekstremne, a često i upitne mjere kako bi prodala svoje usluge. Serija prati skupinu čudaka i genijalaca s jedinstvenim vještinama, koji klijentima daju osjećaj sigurnosti tako što ih prvo oderu. Svakog člana 'Contra Securityja' osobno je izabrao Oz (Christian Slater), energični voditelj tvrtke, tajnovit čovjek i majstor manipulacije. Najnoviji član, izabran izravno na faksu, dragi je i šarmantni računalni haker (Bret Harrison), koji brzo nauči da je provaljivati u vrhunski sigurnosni sustav mnogo lakše nego imati posla s kolegama.

Najveća zvijezda serije 'Ekipa za provalu' definitivno je Christian Slater, koji se proslavio ulogama u brojnim filmovima, kao što su 'Slomljena strijela', 'Robin Hood: Princ lopova', 'Mladi revolveraši 2'. U intervjuu za Shakefire.com izjavio je kako za vrijeme čitanja skripte nije u potpunosti mogao identificirati svoj lik Oz-a pa se u dogovoru s producentima odlučio za jednu vrstu improvizacije. Iznio je nekoliko prijedloga i elemenata koje bi volio raditi u seriji i pritom je pokušao biti on sam, kakav je u privatnom životu i ispalo je fantastično, zaista se isplatilo. Na pitanje u čemu se razlikuje ova uloga, od ostalih koje je igrao, izjavio je da mu je ovo zapravo bio veliki izazov, da je komedija nešto što je želio raditi i ono najvažnije da je zaista uživao u tome.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • The Forgotten

    The Forgotten (2009)

    drama, kriminalistički

    Detektivi amateri ujedinjuju se kako bi dali imena brojnim žrtvama od kojih je i policija već odustala, te njihove slučajeve priveli pravdi. Vođeni Alexom, bivšim detektivom kojega proganja, ali i...
  • Sons of Tucson

    Sons of Tucson (2010)

    komedija

    Sinovi Tucsona je obiteljska humoristična serija o trojici braće koji unajme šarmantnog muljatora koji glumi njihovog oca dok im je pravi otac u zatvoru. Ono što počne kao jednostavni poslovni odnos...
  • Bit Playas

    Bit Playas (2019)

    komedija

    Leon and Ahmed, two lifelong friends, navigate the whitewashed world of film and TV acting all while trying to find their place in reality, both real and virtual.
  • The Loop

    The Loop (2006)

    komedija

    Recently graduated Sam Sullivan is the youngest executive in crude Russ's airline's Chicago HQ. Sam's ruthlessly ambitious direct chief, feminist Meryl, considers him a sexually desirable toy and fun...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    31.03.2011. 20:19


    Glume: Christian Slater, Bret Harrison, Alphonso McAuley, Trevor Moore, Odette Annable, Michael Rosenbaum
    Autor: Adam F. Goldberg, Seth Gordon
    Mreža: Fox

    IMDB

    Žanr: Komedija
    Datum premijere: 6. travanj
    Zašto gledati? Jer želite vidjeti Christiana Slatera kako već dvadeset treći puta za redom neuspješno nastoji biti televizijska zvijezda.

    Posljednjih nekoliko godina Christian Slater imao je uloge u serijama koje su redovito propadale u prvoj sezoni, a sada glumi u single-cam komediji koja je dobila narudžbu od samo sedam epizoda, pa ju je vrlo lako osuditi na propast prije početka. Slater je manipulativni vođa high-tech tima koji svoje vještine dokazuje tako da prvo pokrade svoje buduće klijente. Adam Sandler je izvršni producent (njegova producentska kuća), iako nismo sigurni koliko je to uopće bitno.

    [TUBE]z0JelXjf_Lk&feature=player_embedded[/TUBE]

    Krešimir Vinšćak serijala.com

{{message}}

{{item.title}}