BandidosPogledaj trailer!

TV serija

kriminalistički, akcija, avantura (2024)

Bandidos

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
6,5
Bandidos

Naslov:

Bandidas

Godina:

2024

Žanr:

kriminalistički, akcija, avantura

Trajanje:

51 min

Glavne uloge:


Juan Pablo Medina
  >  Wilson
Andres Baida
  >  Ariel
Alfonso Dosal
  >  Miguel
Sarah Nichols
  >  Nathalie
Nicolás Furtado
  >  Octavio
Mabel Cadena
  >  Inés
Ester Expósito
  >  Lilí

Opis:


Nakon što dva kriminalca Migel (Alfonso Dosal) i Lili (Ester Eksposito) pronađu drevnu mapu, smišljaju hrabar plan: okupljaju bandu lopova da ukradu podvodno blago. Ono se nalazi u olupini španske galije koja je potonula u dubinama Meksičkog zaliva tokom Revolucije. Međutim, oni nisu jedina banda koja traga za blagom. Da bi pronašli blago, prvo moraju da pronađu tri kamena u obliku sunca, meseca i zemlje, koji bi trebalo da im pomognu da reše zagonetku i pronađu put. Lakše reći nego učiniti, jer su im sada na repu policajci koji žele da se postaraju da blago ode na mesto koje mu je namenjeno: u muzej. Trka sa vremenom počinje, dok Migel i njegovi prijatelji čine sve što je u njihovoj moći da prvi nađu željeno blago, koje ima potencijal da zauvek promeni njihove živote. Ali što se više približavaju cilju, to biva opasnije, i moraju da odluče da li je blago vredno da rizikuju živote.

Obradio/la:

HiDe
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Rainbow

    Rainbow (2022)

    drama

    Tražeći svoju majku, slobodoumna tinejdžerica u pratnji ekscentričnih prijatelja krene na luckasto putovanje na kojem mora paziti da ne padne u kandže zle žene.
  • Supersex

    Supersex (2024)

    biografski, drama, istorijski

    Siffredi's family, his origins, his relationship and the context that led him to embark on his path in pornography and accept that the demon in his body is compatible with love.
  • Descansar en paz

    Descansar en paz (2024)

    drama, triler

    Radnja prati porodičnog čoveka Sergija Dajana, vlasnika fabrike koji je upao u dugove koje je nemoguće otplatiti. Jednog dana, Sergio se nađe u središtu terorističkog napada...
  • Veneno

    Veneno (2020)

    biografski, drama

    Obožavana zbog svoje harizme, slobodnog duha i zabavnog načina izražavanja, Kristina Ortis, poznatija kao Veneno, je transeksualna prostitutka koja je stekla popularnost zahvaljujući televizijskim...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}