Babylon BerlinPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, triler (2017)

Babylon Berlin

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
8,4
Babylon Berlin

Naslov:

Vavilon Berlin

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

45 min

Autor:

Henk Handloegten
, Tom Tykwer
, Achim von Borries


Glavne uloge:


Liv Lisa Fries
  >  Charlotte Ritter
Volker Bruch
  >  Gereon Rath
Matthias Brandt
  >  August Benda
Waléra Kanischtscheff
  >  Fallin
Dmitri Alexandrov
  >  Selenskij (as Dimitri Alexandrov)
Denis Burgazliev
  >  Trochin
Leonie Benesch
  >  Greta
Lars Eidinger
  >  Alfred Nyssen
Misel Maticevic
  >  Der Armenier
Fritzi Haberlandt
  >  Elisabeth Behnke
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Jens Harzer
  >  (credit only)
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Ernst Stötzner
  >  (credit only)
Severija Janusauskaite
  >  Svetlana Sorokina

Opis:


Berlin burnih dvadesetih godina: metropola za talentovane, ambiciozne i mahere. Ali ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život. To je vreme organizovanog kriminala i političkog ekstremizma.
Vavilon Berlin, proleće 1929. godine. Neizvesnost vlada u metropoli. Od ekonomije do kulture, od politike do podzemlja – sve je zahvatio čvrsti stisak radikalnih promena. Spekulacije i inflacija već polako nestaju na temeljima još uvek mlade Vajmarske republike. Sve veća nezaposlenost i siromaštvo u potpunom su kontrastu sa neumerenošću i raskalašnošću noćnog života grada i njegovom bujajućom kreativnom energijom. Gereon Rat, mladi policijski inspektor iz Kelna, prebačen je u Berlin da bi raskrinkao obruč pornografije kojim upravlja berlinska mafija. Ono što na prvi pogled izgleda kao jednostavan slučaj iznude, ubrzo prerasta u skandal koji će zauvek izmeniti živote Gereona i njegovih najbližih saradnika. Zajedno sa stenografkinjom Šarlot Riter i njenim partnerom, Brunom Volterom, Rat se suočava sa zamršenom mrežom korupcije, dilovanja droge i trgovine oružjem, zbog čega ulazi u egzistencijalni sukob, jer je rastrzan između odanosti i otkrivanja istine. Nama preostaje da se zapitamo ko je prijatelj, a ko neprijatelj u ovoj priči.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (9)
  • Deutschland 83

    Deutschland 83 (2015)

    drama, ljubavni, triler

    Serija govori o događajima koji su se odvijali 80-ih u Nemačkoj. Martin Rauch (Jonas Nay) je poslat iz Istočne Nemačke na Zapad kako bi kao špijun prikupljao tajne podatke NATO-a.
  • 4 Blocks

    4 Blocks (2017)

    drama, kriminalistički

    Otac i član klana, Ali Hamadi, želi za svoju ženu i ćerku da osigura svoja četiri bloka. Ali nakon što njegov brat biva uhapšen, Ali počinje sve dublje da upada u svet kriminala, intriga, nasilja i...
  • Deutschland 89

    Deutschland 89 (2020)

    drama

    Posljednji dio trilogije "Deutschland", o kraju Hladnog Rata padom Berlinskog Zida i ponovnim ujedinjenjem Njemačke.
  • Unsere Mütter, unsere Väter

    Unsere Mütter, unsere Väter (2013)

    drama, istorijski, ratni

    Ljeto je 1941. godine. Wilhelm, njegov mlađi brat Friedhelm, Charlotte, Viktor i Greta opraštaju se u Berlinu i obećaju si da će se ponovno sastati poslije rata. Nisu ni slutili koliko će vremena...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    24.04.2023. 09:42
    Meni je legla serija ( 4 sezone) i svidela mi se, taj deo sto je Vilin naveo, atmosfera, desavanja, ... a jos je Tom Tykwer ( ciji rad obozavam) `umesao prste`. Jeste  slabije u drugoj polovini, ali sta da se radi, ima tu i dobrih momenata.
    AlexDeLarge2023-04-24 09:48:25
  • bgvracar
    Senior translator
    24.04.2023. 09:31
    E pa sad. Odgledaš dve sezone, uđeš tako duboko u priču i onda na nečiju (anti)preporuku, presečeš sve kao udarcem sekirom i kažeš "aufiderzen". Confused Ne praktikujem prekidanje bilo čega, naročito ako praćenje nekog sadržaja vremenski/kvantitativno odmakne.
    bgvracar2023-04-24 11:04:04
  • vasobeci
    member
    21.01.2023. 20:31
    Prva i druga sezona odlične i preporučujem da ih odgleda svako ko nije gledao. Treću i četvrtu epizodu nažalost ne preporučujem. Čak šta više, preporučujem da ih zaobiđete u širokom luku. Možete i da ih odgledate ako baš morate, ali da znate da ozbiljno rizikujete da vam mozak ode u aut. U 3 i 4 sezoni serija se pretvara u klasičnu sapunicu od koje bi se ozbiljno postidele i Turske i Meksičke sapunice. Toliko nerealnih zapleta radi zapleta i toliko nelogičnosti i blentavih preokreta u nekoj seriji nisam odavno gledao. Tako da sezoni 3 i 4 ne bi mogao da dam ni 1. Od mene čista 0. P.S. Naša serija Senke nad balkanom očigledno rađena po uzoru na ovu seriju.

{{message}}

{{item.title}}