TV serija

drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler (2014)

24: Live Another Day

Ocena korisnika
-
8,5
24: Live Another Day

Naslov:

24: Novi dan

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

Trajanje:

46 min

Autor:

Robert Cochran
, Joel Surnow


Glavne uloge:


Kiefer Sutherland
  >  Jack Bauer
Tate Donovan
  >  Mark Boudreau
Kim Raver
  >  Audrey Boudreau
Mary Lynn Rajskub
  >  Chloe O'Brian
Yvonne Strahovski
  >  Kate Morgan
Gbenga Akinnagbe
  >  Erik Ritter
Michael Wincott
  >  Adrian Cross
William Devane
  >  President James Heller
Benjamin Bratt
  >  Steve Navarro
Ross McCall
  >  Ron Clark
Giles Matthey
  >  Jordan Reed
Michelle Fairley
  >  Margot Al-Harazi
Colin Salmon
  >  General Coburn
Emily Berrington
  >  Simone Al-Harazi
Liam Garrigan
  >  Ian Al-Harazi

Opis:


24: Novi dan uzbudljiva je nova serija koja ponovno pokreće popularnu, Emmyjem nagrađenu dramu. Dinamična saga ujedinjuje Emmyjem nagrađeni tim: izvršnog producenta Howarda Gordona, zvijezdu i izvršnog producenta Kiefera Sutherlanda, koautora Roberta Cochrana, izvršne producente Evana Katza, Mannyja Cota, Davida Furyja, Briana Grazera i redatelja Joha Cassara. I ova će serija sadržavati napetost u pravom vremenu, brz tempo s paralelnim prikazima i isprepletene priče.

Radnja ove napete serije smještena je u Londonu i opet prati hrabra djela junaka Jacka Bauera (Sutherland). Prije četiri godine, Jack je bježao od pravde. Sada je protjeran, ali ipak je spreman riskirati život i slobodu kako bi spriječio još jednu globalnu katastrofu. Jacka traže CIA-in vođa Steve Navarro (Benjamin Bratt, Zakon i red), CIA-ina snalažljiva i nemilosrdna agentica Kate Morgan (Yvonne Strahovski, Dexter), Jordan Reed (Giles Matthey, Jobs), inteligentni i vješti CIA-in računalni tehničar, i Erik Ritter (Gbenga Akinnagbe, Žica), vješt, snažan i arogantan terenski agent. Glavni je James Heller (William Devane, Vitez tame: Povratak), predsjednik SAD-a. Hellera štiti zapovjednik Mark Boudreau (Tate Donovan, Opasna igra), koji je u braku s Hellerovom kćeri, Jackovom bivšom ljubavi, Audrey (Kim Raver, Revolution). U međuvremenu, iskusna Chloe O’Brian (Mary Lynn Rajskub, Zaštitni kod), Bauerova pouzdanica i zapovjednica, radi u podzemlju s poznatim hakerom Adrianom Crossom (Michael Wincott, Vrana).
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    11.08.2017. 17:57
    Bas mi se svidela ova mini - serija. Mozda je nekima smetalo sto je svaka sezona imala po 24 epizode, pa je delovalo kao oduzeno, ali ja sam fan 24 i nije mi smetalo. Ovaj potez sa 12 epizoda je bio odlicna odluka, ali ne znam kako je neko mogao da ocekuje nastavak kad lepo pise TV Mini - Series. I da su 24 radili po 12 ep, mislim da postoji granica za svaku seriju ma koliko bila dobra da se jednom zavrsi. Kiefer po obicaju odlican a i ok sporedna ekipa kao sto su Michael Wincott, Benjamin Bratt, Kim Raver, Yvone Strahovski, Tate Donovan i William Devane. Preporucujem.

{{message}}

{{item.title}}