Za danas tolikoPogledaj trailer!

Film

drama (2024)

Za danas toliko

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
9,4
Za danas toliko

Godina:

2024

Žanr:

drama

Režija:

Marko Djordjevic

Scenario:

Marko Djordjevic


Glavne uloge:


Dragana Miletic
  >  Profesorka
Mladen Slovic
  >  Pica majstor

Opis:


Spremanjem omiljenih mu kolača – čupavaca, Šarenci uspevaju da namame najstarijeg brata da dođe kući. Vreme kao da prestaje da postoji i počinje bajka o srećnim ljudima. Naizgled obični letnji dani postaju neobični. Zaljubljeni u život, oni uzdižu realnost iznad tla, rasterujući tamne oblake vedrinom.

Obradio/la:

bojan969
 • Pogledajte slične sadržaje
 • Komentari (3)
 • Radnička klasa ide u pakao

  Radnička klasa ide u pakao (2023)

  drama, horor

  Nakon što su u požaru i sumnjivoj privatizaciji izgubili svoje bližnje, svoj posao i dostojanstvo, grupa bivših radnika u borbi za pravdu pribegava natprirodnom.
 • Nedelja

  Nedelja (2024)

  biografski, drama

  Inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju Ramadonskom iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili...
 • Videoteka

  Videoteka (2023)

  misterija, fantazija, horor

  Film prati priču lopova koji se, bežeći od policije, skriva u napuštenu videoteku. Kako je primoran da celo veče provede unutra, on odlučuje da pogleda tri horor filma.
 • Poslednji strelac

  Poslednji strelac (2024)

  drama, kriminalistički

  Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je susjeda Olivera, profesorica francuskog. Desetak godina ranije...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

 • Vilin
  eXtreme member
  09.04.2024. 09:56
  Hvala na poverenju. Ni ja ne pratim previše domaći film skoro dve decenije, ali ovo je mi je baš leglo. U celom filmu postoje samo jedna ili dve scene razgovora mobilnim,a najopasnije oružje je kašika. Doduše, ima par scena ludih vožnji, ali videćeš kakvih Lepa priča puna emotivnih naboja, ali je daleko od limunadice.
 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  08.04.2024. 09:03
  Već sigurno dvadesetak godina  ne pratim domaću kinematografiju pogotovo serije, ne znam da li sam uop[te i pogledao, jednostavno teme, scenario,  loša gluma itd. po mom mišljenju, mada sae i nisam toliko trudio da ih tražim, čitam komentare. Možda sam pogledao nekoliko, mislim da sam poslednji pogledao Lihvar (2021) ako se ne varam,  baš ću da `dzirnem` u dati, hvala na komentaru, lepo i emocije u jednostavnosti mi se sviđa. Hvala na komentaru.
  AlexDeLarge2024-04-08 09:08:42
 • Vilin
  eXtreme member
  08.04.2024. 08:43
  Sjajan. Koliko lepote i emocija u jednostavnosti. Pravo osveženje u domaćoj kinematografiji.

{{message}}

{{item.title}}