Un Disfraz para Nicolas

Film

animirani (2020)

Un Disfraz para Nicolas

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,1
Un Disfraz para Nicolas

Naslov:

Kostim za Nikolasa

Godina:

2020

Žanr:

animirani

Trajanje:

80 min

Režija:

Eduardo Rivero

Scenario:

Miguel Ángel Uriegas

Opis:


Priča o Nikolasu, 10-godišnjem dečaku sa Daunovim sindromom, koji pomoću različitih kostima kreće u čarobnu avanturu da spasi rođaka od košmara, ali i celo kraljevstvo zahvaćeno haosom.
Nikolas je 10-godišnjak sa Daunovim sindromom. Svake godine, u čast njegovog rođendana, majka mu je pravila po jedan kostim. Bio je majmun, hrabri gusar, džinovski zmaj... Sve što može da rasplamsa njegovu bujnu maštu. Nažalost, majka mu umire i Nikolas se seli kod blagonaklonih babe i dede, Mije i Tomasa, i svog rođaka Dejvida koga muče košmari. Nikolas ima samo jednu uspomenu na majku – stari sanduk pun čarobnih kostima. Pomoću njih će krenuti u avanturu spašavanja rođaka od košmara i, usput, celog kraljevstva zahvaćenog haosom.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Nameja gredzens

    Nameja gredzens (2018)

    drama, istorijski, akcija

    Na samrtnoj postelji, vladajući kralj prenosi moć neočekivanom nasljedniku koji mora pronaći snagu u sebi da ujedini svoj narod protiv nasilnih križara koji prijete njihovoj slobodi.
  • The Great War

    The Great War (2019)

    drama, ratni

    Tokom poslednjih dana Prvog svetskog rata, grupa američkih vojnika šalje se iza neprijateljskih linija da spase izgubljeni vod.
  • Alone We Fight

    Alone We Fight (2018)

    akcija, ratni

    Suočavajući se s sve manjim izgledima za uspeh, mala, ali odlučna grupa američkih vojnika upušta se u opasnu neprijateljsku teritoriju u misiji da spreče nemačku jedinicu koja napreduje da probije...
  • The Mad Hatter

    The Mad Hatter (2021)

    triler, horor

    Henry, and three of his classmates, encounter mind-bending ghostly terror when they volunteer for a weekend study with their psychology professor in the haunted 'Mad Hatter' mansion.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}