BandoPogledaj trailer!

Film

akcija, triler, horor (2020)

Bando

Ocena korisnika
Odlično!
6,2
Bando

Godina:

2020

Žanr:

akcija, triler, horor

Trajanje:

116 min

Režija:

Sang-ho Yeon

Scenario:

Sang-ho Yeon
, Joo-Suk Park


Glavne uloge:


Lee Jung-hyun
  >  Min Jung
John D. Michaels
  >  Evacuation Boat Captain
Gang Dong-won
  >  Jung Suk

Opis:


Natavak kultnog korejskog horora o zombijima, Busanhaeng iz 2016. godine.
Vojnik (Gang Dong-won) sa porodicom beži iz Južne Koreje u Hong Kong, nakon što je zemlju zahvatio virus koji pretvara ljude u zombije. Četiri godine kasnije vraća se na poluostrvo sa svojim zetom (Kim Do-yoon) kako bi pronašao kamion pun novcem.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju filma Bando:

  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (25)
  • Ava

    Ava (2020)

    drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

    Ava (Chastain) je smrtonosna atentatorka koja radi one poslove koje vlade negiraju da su prihvatile. Njeni poslodavci su oni koji plate više, ma gde da se nalaze, ali sada je nešto pošlo naopako i...
  • Bang Chung Vo Hinh

    Bang Chung Vo Hinh (2020)

    drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

    After being injured in a car accident, Thu - a blind girl came to the police to report the incident that she believed had become a murder. However, she encountered many difficulties to convince the...
  • Dokjeon 2

    Dokjeon 2 (2023)

    kriminalistički, akcija, triler

    A determined detective continues his search for the truth behind Asia's largest drug organization and its elusive boss he has unfinished business with.
  • Outer Banks

    Outer Banks (2020)

    drama, kriminalistički, misterija, akcija, ljubavni, triler

    Serija nam donosi priču o skupini tinejdžera koji sebe nazivaju "Pogues", a čija je misija pronaći oca njihovog vođe. Naravno, to ne može biti sve, pa će se u priču uplesti i pokoja tajna koja će...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:53
    Iz ponekog ugla, možda i jeste, no meni je teško da je tako okarakterišem samim time što ne kontrolišem išta od te akcije, nisam angažovan na taj način sa filmom. Mada bih rado igrao ovako nešto. Ima šunjanja, pucačine, jurnjave kolima, sve u survival horror tonu, sjajno.
  • dzindzin16
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:47
    [QUOTE=puppet_master] Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće. [/QUOTE]

    Akcija = video igrica!!!
  • puppet_master
    eXtreme member
    03.06.2021. 21:35
    Negde mi je i drago što nisam ovih dana ponovio Train to Busan, te sam ovom prišao bez ikakvog očekivanja, niti mi se poređenje sa Busanom nameće u ma kom smislu (pozaboravljah većinu toga ionako). Dakle mahom uživah.

    Sjajne lokacije, scenografija, sviđaju mi se i ti zelenkasto-sivi filteri kamere, film zbilja lepo izgleda. Akcija je prilično dinamična, fini su mi i sami zombiji... Zabavan, najkraće.

{{message}}

{{item.title}}