Six BallPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, akcija (2020)

Six Ball

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
Odlično!
 
Six Ball

Godina:

2020

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija

Trajanje:

103 min

Režija:

Ki-Jun Chae


Glavne uloge:


Dae Han Lee
  >  Chae Seong-hoon
Hong Dal-pyo
  >  President Yong
Kang Ye-Bin
  >  Head of department Kim
Kim Ah-ra
  >  Choi Seo-kyeong

Opis:


Sung Hun je igrač bilijara koji nastupa u dublu sa partnerkom Seo-kjung. Nakon što njen stric izgubi na kocki njihovu bilijar salu od strane mafijaša Jonga, Sung Hun zakazuje meč sa pomenutim mafijašem ne bi li povratio salu. Od tog trenutka, kreće sunovrat u njegovom životu, praćen teškim posledicama...

Obradio/la:

bgvracar
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (4)
  • Semantic Error: The Movie

    Semantic Error: The Movie (2022)

    drama, ljubavni

    Chu Sang-woo is the epitome of an inflexible and strict rule-abiding person. Jang Jae-young is like a semantic error in the perfect world of Chu Sang-woo. Will Sang-woo be able to work with Jae-young...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    31.12.2021. 21:55
    Opa, ovo se gleda. Volim bilijar, kakvegod već varijante. Ne volem kockare, uvek me razočaraju, čak i kada im ne ostavim milimetar prostora za tako šta, nađu načina. No slab sam na The Hustler (hajde, delom i na Color of Money), pa da vidim kako taj univerzum prikazuje ovaj film. 
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    31.12.2021. 21:27
    Pratio sam Snooker i Nine-ball, Six ball sa kartama mi je nesto novo i deluje interesantno da se proba.
     
    Samo da napomenem da se samo na pocetku i na kraju filma  igra Six ball, tokom filma  se igra  Karambol (Carom billiards). Kraj je inace moguc, to rade ljudi koji resavaju bilijarske postavke i probleme, mada oni to vezbaju godinama, da ne kazem ceo zivot , ali ovde Ronnie O`Sullivan fazon za kratko vreme.

    Kod prevoda receno je da ima kladjenja, inace nema. Sto se namestaljke tice, toliko je naivna mislio sam da je drugog tipa kao sto se namestaju sportski mecevi ili nesto drugo, a u stvari je sibicarski fazon i samo to. U stvari igraju karambol u pare, uopsteno kockanje.

    Iritantan mi je prijatelj od glavnog lika, ostali su ok. Ima zanimljivih stvari oko atraktvnih devojaka, jedna scena koju preuzeli iz kultne scene iz filma Niske strasti, dobar fazon za opstrukciju tokom igre.

    Ovako film pored svih mana mi je prijao koliko to cudno zvucalo, moyda mi je bio takav dan.

    Pokazuje par stvari. Pokazuje uticaj bilo kog vida kockanja na poremećaje funkcionisanja psihičkog, ponekad fizičkog i socijalne strane življenja, i tu se stalo nije se islo dalje ali metaforicki je prikazano npr. ozledama od prebijanja.

    Pokazuje istinsku ljubav i koliko smo spremni da uradimo zarad nje, a i ljubomoru ( blazu opsesivnost). Takodje provlaci se prenosenje duga kroz porodicu sto mene uzasava, kako je lepo devojka nakon pocetka okrenula novi list i sklonila se, to je pravo resenje, ali dusmani ne daju mira.

    Takodje kod kvazikriminalca koji ne moze i ne dopusta da prihvati poraz ( mora mu se odati priznanje za odela i kravate), da tako na kraju prolaze, mada ovde je ublazeno  i nije prikazano do kraja, dobra mi je ideja zasto nije.

    Jedino sam morao da fwd kad igraju karambol. 
  • titlovi.com
    Approval team
    29.12.2021. 07:37
    Prijevod je uradio bgvracar 👍

{{message}}

{{item.title}}