[Rec]³: GénesisPogledaj trailer!

Film

ljubavni, horor (2012)

[Rec]³: Génesis

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
5,039%
[Rec]³: Génesis

Godina:

2012

Žanr:

ljubavni, horor

Trajanje:

80 min

Režija:

Paco Plaza

Scenario:

Paco Plaza
, David Gallart
, Luiso Berdejo


Glavne uloge:


Ramón Agirre
  >  Danilo
Antonio Barroso
  >  Pequeñin
Miguel Ángel González
  >  John Esponja
Diego Martín
  >  Koldo
Ismael Martínez
  >  Rafa
Emilio Mencheta
  >  Tío Pepe Víctor
Leticia Dolera
  >  Clara
Xavier Ruano
  >  Cura
Aitor Legardón
  >  Amigo Fiestero
David Ramírez
  >  Canon
Borja Glez. Santaolalla
  >  Atún (as Sr. B)
Paco Moreno
  >  Charly
Toni Sans
  >  Jumanji
Àlex Monner
  >  Adrián
José de la Cruz
  >  Abuelo Matias

Opis:


“REC 3: Genesis”, odnosno “[•REC]3: Génesis” je španski horor i treći u nizu film u REC serijalu, koji je svoju špansku premijeru imao 30. marta ove godine. Dok je radnja prva dva filma bila smeštena u jako strašnu stambenu zgradu, [REC] 3 donosi nešto sasvim novo: njegova lokacija je veliki i pomalo zbunjujući hol za venčanja. Čini se da su Diego Martin i Leticia Dolera ljubak mladi par, sve dok se, naravno, ne dogodi nešto katastrofalno. Jedan od ujaka ima strašnu ranu na ruci, a svi koji poznaju svet [REC] –a, sigurno znaju šta sledi na “meniju”: haos, sakaćenje, pokolj, a spiritualni virus koji će zaraziti sve se približava. Nakon “slatkog početka” ludost će “udariti” na ekran u učestalim dozama, a sam “[REC] 3” će se ubrzo preobratiti u strašni horor, koji je i veoma sladak i romantičan. Ovaj treći nastavak ozloglašene i agresivno krvave [REC] franšize je, nekako, sladak i romantičan. Svadbeni hol će prerasti u legitimno uzbudljivu priču o tome hoće li upravo venčani mladenci pronaći jedno drugo i izlaz iz sveta koji je zapravo otišao u ludilo. “[REC] 3: Genesis” sigurno donosi nešto staro i dobro poznato vezano za ovu franšizu, ali i nešto novo, a opet će svaka od tih komponenti imati isti prioritet, a sigurno niste od sada videli prelepu Španjolku kako uništava zle zombije dok nosi krvavu venčanicu sa svog venčanja.

Obradio/la:

Rea
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)
  • Quarantine 2: Terminal

    Quarantine 2: Terminal (2011)

    misterija, naučna fantastika, triler, horor

    U toku leta,u putničkom avionu se pojavljuje misteriozni smrtonosni virus, a kada se avion prizemlji, od njega prave karantin,kako se virus ne bi širio. Grupa preživelih ima zadatak da se snađe i...
  • [REC] 4: Apocalipsis

    [REC] 4: Apocalipsis (2014)

    horor

    REC 4: Apokalipsa je španski horor film i četvrti deo serijala filmova REC. Ovaj film je nastavak dela REC 2. Preživeli čudne zaraze koja ljude pretvara u demone, nalaze se na brodu na kojem doktor...
  • [Rec]

    [Rec] (2007)

    horor

    Televizijskoj reporterki dodeljen je zadatak da provede noć u jednoj zgradi u Barseloni. Ali tamo počinje da čuje užasavajuće vriske i dozivanje iz jednog od stanova. Suočava se sa jezivim...
  • Grave Encounters 2

    Grave Encounters 2 (2012)

    horor

    Uzbudljivi nastavak u kome grupica obožavalaca horor filmova naivno pokušava da dokaže da su se jezivi događaji iz prethodnog filma zaista dogodili.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • denis-pugy
    eXtreme member
    30.07.2012. 14:38
    gledao sam nije mi bas nesto prvi i drugi su mi bolji strasniji onako...
  • Rea
    Translator
    30.07.2012. 01:03


    IMDb

    Žanr:drama, horor, triler

    Godina:2012

    Reziser:Paco Plaza

    Scenario:Paco Plaza, Luiso Berdejo

    Uloge:Leticia Dolera, Javier Botet,Diego Martín

    Studio:Canal+ España, Filmax

    Zemlja:Španija

    Jezik:španski

    Trajanje:80 minuta


    “REC 3: Genesis”, odnosno “[•REC]3: Génesis” je španski horor i treći u nizu film u REC serijalu, koji je svoju špansku premijeru imao 30. marta ove godine.

    Dok je radnja prva dva filma bila smeštena u jako strašnu stambenu zgradu, [REC] 3 donosi nešto sasvim novo: njegova lokacija je veliki i pomalo zbunjujući hol za venčanja. Čini se da su Diego Martin i Leticia Dolera ljubak mladi par, sve dok se, naravno, ne dogodi nešto katastrofalno. Jedan od ujaka ima strašnu ranu na ruci, a svi koji poznaju svet [REC] –a, sigurno znaju šta sledi na “meniju”: haos, sakaćenje, pokolj, a spiritualni virus koji će zaraziti sve se približava. Nakon “slatkog početka” ludost će “udariti” na ekran u učestalim dozama, a sam “[REC] 3” će se ubrzo preobratiti u strašni horor, koji je i veoma sladak i romantičan.

    Ovaj treći nastavak ozloglašene i agresivno krvave [REC] franšize je, nekako, sladak i romantičan. Svadbeni hol će prerasti u legitimno uzbudljivu priču o tome hoće li upravo venčani mladenci pronaći jedno drugo i izlaz iz sveta koji je zapravo otišao u ludilo.

    “[REC] 3: Genesis” sigurno donosi nešto staro i dobro poznato vezano za ovu franšizu, ali i nešto novo, a opet će svaka od tih komponenti imati isti prioritet, a sigurno niste od sada videli prelepu Španjolku kako uništava zle zombije dok nosi krvavu venčanicu sa svog venčanja.

    Prevod uradio JOKER ClapClapClap

    [TUBE]EKqZh2f2wfw[/TUBE]

    http://www.prolog.rs



    CSInvestigator2014-02-23 01:15:02

{{message}}

{{item.title}}