Películas para no dormir: Cuento de navidad

Film

triler, horor (2005)

Películas para no dormir: Cuento de navidad

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,2
Películas para no dormir: Cuento de navidad

Naslov:

Božićna priča

Godina:

2005

Žanr:

triler, horor

Trajanje:

71 min

Režija:

Paco Plaza

Scenario:

Luiso Berdejo


Glavne uloge:


Antonio Duque
  >  Nets
Elsa Pataky
  >  Ekran
Loquillo
  >  Taylor
Maru Valdivielso
  >  Rebeca Expósito
José Torija
  >  Charles
Daniel Casadellà
  >  Eugenio
Nacho Moliné
  >  Locutor Telediario
Ivana Baquero
  >  Moni
Christian Casas
  >  Koldo
Pau Poch
  >  Tito
Roger Babià
  >  Peti
Saurí
  >  Policía Gourmet

Opis:


Deca koja provode Božić u letnjem odmaralištu, otkrivaju u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Ispostavlja se da je opasna kradljivica sa velikim plenom. Hrane je i brinu se za nju, vreme prolazi i ona misteriozno nestaje. Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.
Grupica dece koja provodi Božić u letnjem odmaralištu otkrije u bunaru u šumi ženu preodevenu u Deda Mraza. Kad se obrate policiji, shvate da je ona opasna kradljivica sa velikim plenom.
Odluče da joj pomognu da izađe iz bunara, a za uzvrat, ona im obećava novac. Kad dobiju novac, pohlepa, strah i mračne misli nagnaju ih da promene planove, što ih onda dovede do niza nedoumica.
Trebaju li da zadrže novac? Zašto bi joj pomogli da izađe iz bunara? I hoće li biti u opasnosti ako joj pomognu? Deca odluče da joj ne pomognu.
Hrane je i brinu se za nju, ali dani u bunaru polako prolaze. Hladnoća, vlaga, tama i činjenica da je hrane paketićima dečje hrane pretvaraju njeno ropstvo u muku s fatalnim posledicama.
Jednog dana, kad joj deca dođu u posetu, pronađu prazan bunar... Ove godine, Deda Mraz dolazi s vrećom smrtonosnih darova.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • El segundo nombre

    El segundo nombre (2002)

    triler, horor

    After the suicide of her beloved father, the biologist Daniella Logan visits her catatonic mother in a mental institution to tell the tragic event and her mother calls her "Josephine". Daniella goes...
  • Romasanta

    Romasanta (2004)

    drama, horor

    Ovaj izdanak evropske horor škole baziran je na istinitoj priči o Manulu Blancu Romasanti, trgovaćkom putniku i poliglotu koji je živio sredinom 19. st. Optužen je za ubojstvo 13 ljudi čiju mast je...
  • You Better Watch Out

    You Better Watch Out (1980)

    triler, horor

    Dječak vidi kako se Deda Mraz sprema da mu ljubi majku i to ostavi traga u njegovoj psihi. Kasnije, kada odraste još uvijek ima ima hrpu lutaka i raznih drugih igračaka po kući. Osim toga ima i dva...
  • Películas para no dormir: Regreso a Moira

    Películas para no dormir: Regreso a Moira (2006)

    drama, misterija, triler, horor

    Pisac Aleksandro je kao dečak upoznao ženu divlje lepote, koju su stanovnici jednog sela osudili, jer je navodno bila promiskuitetna. Mnogo godina kasnije ponovo ju je ugledao. Ali, da li je to...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}