Palwolui KeuriseumaseuPogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni (1998)

Palwolui Keuriseumaseu

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,7
Palwolui Keuriseumaseu

Naslov:

Palwolui Keuriseumaseu

Godina:

1998

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

97 min

Režija:

Jin-ho Hur

Scenario:

Jin-ho Hur
, Seung-uk Oh
, Dong-hwan Shin


Glavne uloge:


Han Suk-kyu
  >  Jung-won
Jeon Mi-seon
  >  Ji-won
Hye-won Kwon
  >  Hyo-jung
Han-wi Lee
  >  Chul-goo
Oh Ji-hye
  >  Jung-sook
Eun-ha Shim
  >  Da-rim
Goo Shin
  >  Jung-won's father

Opis:


Hahn Suk-Kyu suffers from a fatal disease. He meets Shim Eun-Ha and falls in love with her. What will be the fate of this love - will it be a tragic ending?
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (1)
  • Nae yeojachingureul sogae habnida

    Nae yeojachingureul sogae habnida (2004)

    drama, kriminalistički, komedija, ljubavni

    Tijekom policijske akcije, policajka Kyungjin greškom hapsi nevinog Myungwooa. Kada shvati da je ovaj školski učitelj dobra i pozitivna osoba, počinje izlaziti s njim. Myungwoo se toliko zaljubljuje...
  • Chunhyangdyun

    Chunhyangdyun (2000)

    drama, ljubavni, mjuzikl

    Mongryong marries the beautiful Chunhyang without telling his father, the Governor of Namwon. When his father is transferred to Seoul, Mongryong has to leave Chunhyang and finish his exams...
  • Juhong geulshi

    Juhong geulshi (2004)

    drama, misterija, triler

    A detective, his 3 girls & a murder case. Complex emotional relationships and human nature's darker sides are explored in this captivating suspense drama about a cop whose lust for love threatens to...
  • Oechul

    Oechul (2005)

    drama, ljubavni

    A man and a woman meet in the hospital after their respective partners are involved in a car accident. After learning that their spouses have been having an affair, the two begin one of their own.

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    21.06.2022. 17:13
    Christmas in August (1998)



    Christmas in August


    Centralni lik je Jung-won, vlasnik foto radnje, teško bolestan iako vitalan, kome nije preostalo mnogo vremena i koji pokušava da odživi svoje poslednje dane tiho, pomirljivo spreman za neizbežno, čak i ne rekavši svojim prijateljima išta o svojoj sudbini. Ono što me je potpuno kupilo je način na koji se Jung-won (zapravo glumac Suk-kyu Han) često i zarazno smeje, bas svaki put je i meni mamio osmeh, što u startu daje poseban šmek filmu, jer Jung-wonov mir svakako da nije pravi spokoj, on je primoran da prihvati vrlo mučnu sudbinu i to što nema snage da to podeli sa drugima dovoljno govori o njegovoj unutrašnjoj nesreći bez obzira na vedru spoljašnjost kojom se on samo skriva. 

    Jednog dana on upoznaje Da-rim, lokalnu parking službenicu koja mu iz dana u dana dolazi sa novim prohtevima oko fotografija, očigledno privučena Jung-wonom. On se takođe zaljubljuje u Da-rim koja ga lagano izvlaći iz njegove pomirljive samoće...no šta mu je činiti ? Ima li smisla uvlačiti nekoga u svoj sumorni svet na izdisaju, ili je bolje otići tiho ali usamljeno ? 

    Pristojna tema, za razliku od svojih američkih pandana, ovaj film je lišen glamura, tih je, spada u red onih azijskih filmova u kojima protagonisti ne govore mnogo, sva drama je u neizgovorenom, u njihovim pogledima, na njihovim licima, glumci su ovde apsolutno fenomenalni. 

    Još jedan istovremeno lep i tužan film, preporuka za ljubitelje sporih melodrama.

{{message}}

{{item.title}}