MontanaPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, akcija, triler (2014)

Montana

Ocena korisnika
-
5,5
Montana

Naslov:

Montana

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

108 min

Režija:

Mo Ali

Scenario:

Jeremy Sheldon
, Peter Lowe


Glavne uloge:


Paul Blackwell
  >  Armed response police officer
Zlatko Buric
  >  Slavko
Adam Deacon
  >  Pitt
Michelle Fairley
  >  DCI Rachel Jones
Rocky Marshall
  >  DC Liam West
Lars Mikkelsen
  >  Dimitrije
Ashley Walters
  >  Ryan
Alexandra Weaver
  >  Danica
Duane Henry
  >  Junior
Richie Campbell
  >  Isaac
Lee Charles
  >  Serbian Soilder
Oliver Stark
  >  Cal
Dominique Tipper
  >  Mohawk
McKell David
  >  Montana
Ryan Oliva
  >  Branko

Opis:


In the mean streets of London's East End, a former Serbian commando and a fourteen-year old boy plot revenge against a powerful crime lord and his ruthless lieutenants. As our heroes prepare to take on their enemies, the boy is mentored in the dark arts of assassination and learns the true meaning of friendship, honour and respect.
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (4)
  • Honour

    Honour (2014)

    triler

    An urban thriller set in West London starring Paddy Considine and rising star Aiysha Hart. Mona is a young British Muslim girl on the on the run from her family after they find out about her plans to...
  • Blood Out

    Blood Out (2011)

    kriminalistički, akcija, triler

    Kada detektiv velikog grada odbije dalje istraživanje bande koja je ubila njegovog mlađeg brata, šerif Majkl Spenser iz malog grada baca značku i odlazi tajno da nađe ubicu svog brata i osveti...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    14.05.2018. 19:30
    Dobar film. A Lars Mikkelsen je takodje odlican glumac kao i njegov brat Mads. Inace treba prihvatiti cinjenicu da ''mi''(ex yu), zapravo i nemamo neke glumce. Jer bilo da je u pitanju Hollywood ili u ovom slucaju Evropa, nasih glumaca nema u tim projektima, pa cak i kad je tema kao rat koji je bio na ovim prostorima ili kriminalci odavde, da ''nase'' glumce ne uzimaju ni za to. Uzaludno je porediti kako su danski,svedski..glumci, uspeli i van svoje zemlje. Recimo u ovom filmu, lik Ratka(Lazarusa), je mogao igrati neki ''nas'' glumac, ali nije. U ovom filmu lik Slavka igra Zlatko Buric, mada, njega smatram na neki nacin danskim glumcem iako je sa ''ovih prostora''. Neko bi kao odmah napisao Rade Serbedzija. Da. On je igrao u stranim filmovima ali... Moram i pomenuti i Dragan Micanovic je imao neuspeli pokusaj a takodje i Sergej Trifunovic. Ovaj drugi je cak imao kameo ulogu u filmu ''Raven'' koji se snimao ovde a i tu kameo ulogu je odigrao katastrofalno.
  • Jozef69
    member
    24.07.2017. 21:17
    Meni je sasvim ok film. Iako me nerviraju sa potenciranjem kriminalaca sa EX-YU, na kraju je film ispao zaista korektan. Svi su mi likovi dobro odradjeni, sjajno su odradili posao. Dopada mi se poenta na kraju, gde ga savetuje da uci skolu, da bude dobar covek, iako je napravio nemilosrdnog ubicu od njega. Apropo toga, covek je ono sto zeli da bude i ono sta radi a ne ono sto je neko drugi namenio njemu sticajem okolnosti. Dobar film, usao mi je u kolekciju.
  • Kneginja
    The Legend Of
    08.12.2014. 22:16



    cudak_31177 hvala za prevod kiss


    Titl mozete preuzeti OVDJE









{{message}}

{{item.title}}