Film

drama (2012)

Lektsii dlya domokhozyaek

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
 
Lektsii dlya domokhozyaek

Naslov:

Lekcija za domaćice

Godina:

2012

Žanr:

drama

Režija:

Oleg Turansky

Opis:


SSSR leta 1977. godine. Mlada sportiskinja i lepotica Kaća odlazi sa svojim drugaricama u letnji kamp. Tokom jednog neugodnog događaja koji je mogao tragično da se završi po nju, Kaća upoznaje Konstantina koji proučava zabranjenog Frojda i sprema se na put u Francusku. Tu noć provode zajedno, a već sutradan Kostja odlazi u Pariz. Tek mnogo godina kasnije Kostja će saznati koliko mu je ta jedna noć značila u životu.

Režija: Oleg Turanski

Uloge:
Kiril Rubcov. Olga Grišina, Kiril Kjaro, Natalija Djufres

Trajanje: 105 min

Kinopoisk: 6,3

Obradio/la:

LjubicaSP
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • Kneginja
    The Legend Of
    08.11.2016. 01:18



    Hvala kumek ruza





  • kumek
    Master translator
    07.11.2016. 13:12
    Lektsii Dlya Domokhozyaek Aka Lectures For Housewives (2012)
    Ruski naslov:
    Лекции для домохозяек



    IMDB
    КиноПоиск

    Drama, melodrama

    1977. godine, kad je socijalistička ideologija u Sovjetskom Savezu bila na vrhuncu, tim mladih sovjetskih plivačica upućen je u međunarodni sportski kamp kraj sela. Prirodno, prati ih agent KGB-a u cilju "nadgledanja i prevencije". Katja, lepa i vesela devojka upoznaje Konstantina, profesora psihologije i psihoanalitičara koji se neposredno pre toga oženio Francuskinjom i planira da zauvek napusti SSSR. Konstantin zavodi Katju, očaran njenom naivnošću i malograđanskim shvatanjima. Čvrsto verujući da njihova veza ima budućnost zapisuje njenu adresu na koricama Frojdove knjige "Lekcije za domaćice".
    Nažalost knjiga ostaje na plaži i uskoro je kod Katje otkriva agent KGB-a. Katjin život radikalno se menja i nakon što je označena kao izdajnik otadžbine mora da bude kažnjena. Njena karijera profesionalne plivačice je završena i posle devet meseci rađa kćerku Ladu.
    Godine prolaze i Konstantin, sada čuveni profesor psihologije, putuje svetom i drži predavanja. Katja, raniji fabrički dom pretvara u hotel u koji slučajno dolazi Konstantin. On ne prepoznaje Katju, ali i da je prepoznao, ne bi joj prišao jer je bio u društvu svoje žene.
    Posle dugo vremena Katjina kćerka, sada student psihologije, putuje u Moskvu na Konstantinovu radionicu. Konstantin ne može a da ne primeti mladu, pametnu i lepu ženu. Počinju zajedno da provode vreme, i nesvestan da mu je ona kćerka, Konstantin počinje da je sledi…

    Režija: Oleg Turanski
    Scenario: Elena Rajskaja
    U glavnim ulogama: Kirill Rubcov, Olga Grišina, Kiril Kjaro, Natali Difre, Boris Hvošnjanski

    [TUBE]UKmitWqcYmc[/TUBE]

    Prevod:
    kumek

    TITL

    kumek2016-11-07 13:17:41

{{message}}

{{item.title}}