HayatPogledaj trailer!

Film

drama (2023)

Hayat

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,3
Hayat

Godina:

2023

Žanr:

drama

Trajanje:

193 min

Režija:

Zeki Demirkubuz

Scenario:

Zeki Demirkubuz

Opis:


Mehmetova kćerka Hicran beži od kuće. Mehmet odlazi da objasni ovu situaciju vereniku svoje kćeri, Rızi, i njegovoj porodici. Riza u početku nije baš impresioniran ovom situacijom jer misli da ga njegova verenica ionako ne želi. Ali kako se počinje osećati sve više i više poniženim, ne može to podneti i sledi Hicran do Istanbula.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Itiraf

    Itiraf (2001)

    drama

    Par koji je u braku već sedam godina polako se počne udaljavati jedan od drugog, a kada muž posumnja da ga žena vara, nespreman je na posljedice njenog priznanja.
  • Mezarlik

    Mezarlik (2022)

    drama, kriminalistički, misterija

    "Graveyard" is a dark basement, where a special unit works to solve unsolved murders of women. Commissioner Önem, will have to fight masculine prejudices that support male violence.
  • Yazgi

    Yazgi (2001)

    drama

    Musa, who works as a bookkeeper in the customs office, believes in the emptiness and absurdity of life. He doesn't struggle to change his life; he lets himself flow along with events because he...
  • Kiskanmak

    Kiskanmak (2009)

    drama

    To su 1930-te. U Zonguldaku, rudarskom gradu u Turskoj, u toku je bal povodom Dana Republike. Među pozvanim gostima su i došljaci u ovom malom i dosadnom gradu: Halit, inženjer; njegova prekrasna...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}