Dirty Little Trick

Film

kriminalistički, triler (2011)

Dirty Little Trick

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
3,6
Dirty Little Trick

Naslov:

Prljavi mali trik

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, triler

Trajanje:

88 min

Režija:

Brian Skiba

Scenario:

Michael Z. Gordon
, Michael Legge


Glavne uloge:


Michael Madsen
  >  Vito
Dean Cain
  >  Michael
Tiffany Shepis
  >  Kelly
Dean Matthew Ronalds
  >  Peter (as Dean Ronalds)
Joe Jones
  >  Danny DeMarco
Brian Ronalds
  >  Jimmy T
Jessica Duffy
  >  Amber
Dominic Ross
  >  Detective Wiliams
Laurie Love
  >  Detective Rogers
Christie Burson
  >  Brittany
Christie Burson
  >  Sarah
Mario Lanza
  >  Richie
Nicola Victoria Buck
  >  Waitress (as Nicola Buck)

Opis:


Dok se naivni i skromni neženja, Majkl, vozi kroz pustinju, ugleda lepu i mladu autostoperku po imenu Sara. Majkl ni ne sluti da će ga ova divlja žena uvući u uvrnutu prevaru koja uključuje ubistvo, novac i seks.

Osećajući obavezu da pomogne napuštenoj Sari, Majkl ponudi da odbaci ovu privlačnu autostoperku nazad do grada. Usput, Sara ispriča Majklu da ju je njen nasilni dečko napustio i ostavio samu nasred puta. Pošto Sara nema novca, a ni gde da prenoći, Majkl je pozove da prespava kod njega u kući. Kasnije te večeri, Sara zavede Majkla i odvuče ga u krevet.
Sutradan, Majkl misli da više neće videti Saru kada je ostavi na lokalnoj autobuskoj stanici. Ali, kada se vrati kući, tamo ga čeka policija koja ga optužuje za ubistvo. Majkl će uskoro saznati zašto nikada ne treba kupiti autostopere. Majklovi problemi su tek počeli, jer uskoro saznaje da ga juri lokalni mafijaški bos, Vito, koji želi svojih 200.000 dolara za koje veruje da mu je Majkl ukrao iz sefa. Majkl počinje da shvata da mu je Sara namestila, ali je sada zarobljen u sofisticiranoj igri mačke i miša. Situacija se pogoršava kada Vito kidnapuje njegovu sestru i kaže Majklu da ima 24 sata da pronađe Saru i vrati mu novac, ili će njegova sestra završiti kao još jedno beživotno telo u pustinji. Sledi uzbudljiv triler prepun seksa i akcije, gde ništa nije onako kako izgleda.
  • Komentari

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}