CorneredPogledaj trailer!

Film

drama, triler, film noar (1945)

Cornered

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
6,7
Cornered

Naslov:

Saterani u ćošak

Godina:

1945

Žanr:

drama, triler, film noar

Trajanje:

102 min

Režija:

Edward Dmytryk

Scenario:

Ben Hecht
, John Paxton
, John Wexley


Glavne uloge:


Luther Adler
  >  'Marcel Jarnac'
Edgar Barrier
  >  DuBois, Insurance Man
Morris Carnovsky
  >  Manuel Santana
Micheline Cheirel
  >  Mme. Madeleine Jarnac
Gregory Gaye
  >  Perchon, Belgian Banker (as Gregory Gay)
Steven Geray
  >  Señor Tomas Camargo
Jack La Rue
  >  Diego, Hotel Valet (as Jack LaRue)
Dick Powell
  >  Laurence Gerard
Walter Slezak
  >  Melchior Incza
Nina Vale
  >  Señora Camargo

Opis:


Serijski ubica sa morbidnim voajerskim fetišom se okomljuje na prodavnice i drži ih u stanju straha. Muči i ubija žrtve na maštovite načine pred sigurnosnim kamerama, a zatim krade snimke obezbeđenja i odnosi ih kao lične trofeje.
Pošto je nagrada povećana na 500.000 dolara, serijski ubica je glavna tema razgovora u prodavnici alkoholnih pića u Los Anđelesu čiji je vlasnik Stiv (Eduardo Garsija – Nema zemlje za starce).
Kada dostavljač piva Morti (Stiv Gutenberg – Čaura, Policijska akademija, Tri muškarca i beba), podeli s njim svoju zabrinutost zbog nedavnih ubistava, Stiv i njegovi šaroliki prijatelji počinju da fantaziraju i planiraju šta da rade s ubicom i velikom novčanom nagradom.
Ubeđeni da je prodavnica bezbedna, Stiv i njegovi prijatelji Džimi (Džejms Dival – Doni Darko, Dan Nezavisnosti, Nestali za 60 sekundi), Džes (Elizabet Nikol – Sedmo nebo), Doni (Piter Stori – Ružna Beti, Ekipa za uviđaj) i Mona (Elija Ingliš – Srećno, Čak, Šou Džejmi Foksa) se zaključavaju i počinju partiju pokera.
Kako noć odmiče, pijanka se odjednom pretvara u krvoločno ubistvo, a igrači počinju da nestaju jedan po jedan. Jedina nada za pomoć spolja biva ugašena kada beskućnik Džeko (Dejvid Džin Tomas – Redov Džo, Zvezdane staze) biva krvoločno ubijen. Postoji li način da se ubica zaustavi pre nego što otkrije podrum pun alata za kasapljenje i počne da ga primenjuje za svoju demonsku namenu?
Napeti film u stilu «ko je ubica» sa osvežavajućim odstupanjem od klasičnog horora, Saterani u ćošak će vas naterati da zadrhtite. Budite oprezni i pazite šta pričate... Možda neko prisluškuje!
  • Pogledajte slične sadržaje
  • Komentari
  • Badman's Country

    Badman's Country (1958)

    vestern

    Obračun u Ebilinu između šerifa Pata Gareta, Vajata Erpa, Bata Mastersona i bande Buča Kasidija zbog velike pošiljke novca koja stiže vozom.
  • Dial 1119

    Dial 1119 (1950)

    triler, film noar

    A young mentally-ill killer, Gunther Wyckoff, escapes from a mental institution, murder a bus driver and, then, takes six hostages in a bar. The gun in Wyckoff's hand kills without emotion or pity...
  • Side Street

    Side Street (1949)

    drama, kriminalistički, triler, film noar

    Joe Norson, a poor letter carrier with a sweet, pregnant wife, yields to momentary temptation and steals $30,000 belonging to a pair of ruthless blackmailers who won't stop at murder. After a few...
  • A Man for All Seasons

    A Man for All Seasons (1988)

    drama

    King Henry VIII wants to divorce his wife, and seeks the approval of the aristocracy. Sir Thomas More is a man of principle and reason, and is thus placed in a difficult position: should he stand up...

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}