9Pogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocena korisnika
-
7,157%
9

Naslov:

9

Godina:

2009

Žanr:

drama, misterija, animirani, akcija, naučna fantastika, triler, avantura

Trajanje:

79 min

Režija:

Shane Acker

Scenario:

Shane Acker
, Pamela Pettler


Glavne uloge:


Jennifer Connelly
  >  #7 (voice)
Crispin Glover
  >  #6 (voice)
John C. Reilly
  >  #5 (voice)
Elijah Wood
  >  #9 (voice)
Martin Landau
  >  #2 (voice)
Christopher Plummer
  >  #1 (voice)
Tom Kane
  >  Dictator
Alan Oppenheimer
  >  Scientist
Fred Tatasciore
  >  #8
Fred Tatasciore
  >  Radio Announcer (voice)
Helen Wilson
  >  News Caster (voice)

Opis:


Sićušno biće imena 9 dolazi na svijet koji je u postapokaliptičnoj fazi. Ljudi su izumrli a jedina mu je šansa pronaći bića slična njemu i tako se obraniti od agresivnih strojeva koji vladaju svijetom. 9 počinje uvjeravati bića oko sebe da je vrijeme da se pobune ako žele preživjeti. Banda minijaturnih ratnika započinje bitku..
  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • darije
    Administrator
    01.03.2010. 21:41
    Pre nego odgledam film i dam komentar, moram postaviti još jednu sličicu:



  • luka0037
    The Legend Of
    01.03.2010. 20:59

    Devet





    [TUBE]y_5_lzags3I[/TUBE]

    Režija: Rob Marshall
    Uloge: Daniel Day-Lewis, Marion Cotillard, Penélope Cruz

    "Devet" (Nine) je spektakultarno ostvarenje Roba Maršala ("Čikago", "Memoari jedne gejše") sa Danielom Dej Luisom, Penelope Kruz, Nikol Kidman, Kejt Hadson, Džudi Denč, Stejsi Ferguson i Sofijom Loren u glavnim ulogama

    Strast, fantazija, čežnja, ljubav, umetnost, opsena, snovi - život je uvek bio cirkus za svetski poznatog filmskog reditelja iz 60-ih, Gvida Kontinija (Daniel Dej Luis), samo što sada on ne može pobeći od toga. Poznat po svom briljantnom filmskom stvaralaštvu i obožavan od mnogih, Gvido se suočava sa kreativnom krizom i na ivici je da napusti snimanje filma svog devetog filma "Italia" . Istovremeno, njegove raskošne kreativne snage i njegov vatreni ljubavni život naći će se van kontrole.

    Okružen mnoštvom iznenađenih žena - zanosne ljubavnice Karle (Penelope Kruz), odane supruge Luize (Marion Kotijar), muze Klaudije (Nikol Kidman), pouzdane kostimografkinje Lili (Džudi Denč), koketne novinarke iz časopisa "Vogue" (Kejt Hadson), prostitutke iz detinjstva Saragine (Stejsi Ferguson) i voljene majke (Sofija Loren), Gvido će pokušati da nađe inspiraciju i spas od potpune propasti.

    "Devet" je adaptacija istoimenog brodvejskog komada koji je inspirisan Felinijevim autobiografskim filmom "8 i po" (Oskar 1963. god. za najbolji strani film). Muziku i stihove za originalni brodvejski mjuzikl iz 1982. godine napisao je Mauri Jeston, koji je nastavio saradnju sa Robom Maršalom na filmskoj verziji ovog svetski poznatog i nagrađivanog komada.

{{message}}

{{item.title}}