Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Indijski SF akcioni najgledaniji

novosti

17.09.2024.

Indijski SF akcioni najgledaniji

Protekle nedelje indijski SF akcioni The Greatest of All Time bio je najgledaniji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima s zarađenih 1,8 miliona dolara u premijernoj nedelji prikazivanja.

Kada bombaš samoubica detonira u prepunoj podzemnoj železnici i ubije desetine ljudi, počinje potraga za odgovornima širom zemlje. Gandhi je pregovarač o taocima, terenski agent i špijun koji radi za Specijalni antiteroristički odred (SATS). Nakon godina službe, pozvan je nazad na kritičnu misiju koja ga dovodi na opasan kurs sudara s vlastitom prošlošću.

Film traje 183 minuta, a snimljen je na tamilskom jeziku.

Reditelj ovog ostvarenja jeste Venkat Prabhu, koji je prošle godine snimio i akcioni Custody.

  • Komentari (2)

Za komentarisanje morate biti prijavljeni!

  • beogradski
    eXtreme member
    17.09.2024. 14:37
    Runtime 183 min ? Pisao sam ja vec da volim da projekti traju shto duzhe ako je kvalitet ali po ovom trejleru bih rekao da opet ima nekakve komike koja je nepotrebna a ne iskljuchujem opciju i da igraju tj. pleshu a ja to odmah zaobilazim ) Jeste da ima akcije a fan sam akcionog zhanra ali iskreno, ne bih posvetio 183 minuta ovom projektu. Verovatno cu ga preskochiti ) Bollywood najvishe snima, ali to ne nachi da je sve kvalitetno. Nije bitna kolichina, bitan je kvalitet. Recimo koliko samo ima Indusa i Kineza pa nishta ne znachi, a kliko ima Islandjana pa ih ima svuda. I u svetu filma i u svetu muzike i u svetu sporta. Ne kazhem ja da je ovo losh film ali jednostavno, nije po mom ukusu a ukusi su razlichiti
  • JoxerTM
    eXtreme member
    17.09.2024. 10:28
    Ništa čudno, Vijay u glavnog ulozi, odmah svi gledaju, Ne znam je li mu ovo oproštajni naslov, najavio je da neće više snimati filmove, prebacuje se u politiku.
;

{{message}}

{{item.title}}